in

Βίκυ Καγιά: Σέξι και σικάτη, με μίνι φόρεμα

Είναι η Fashion Expert της καρδιάς μας

Ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνούς φήμης μοντέλα της Ελλάδας είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία μας έχει κερδίσει με τον αυθορμητισμό της και τη θετική της ενέργεια.

Έχουμε την ευκαιρία να την βλέπουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή στo απόλυτο παιχνίδι μόδας «Shopping Star», όπου δίνει χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές. Παράλληλα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, αναρτώντας στιγμιότυπα κυρίως από την επαγγελματική της ζωή. Και το μεσημέρι της Δευτέρας 14/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 644.600 followers της, όταν δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο από κάποιο στούντιο φωτογράφισης.

Ντυμένη με ένα μαύρο, μίνι, στράπλες φόρεμα και γεμάτη αυτοπεποίθηση, κάνει πασαρέλα και επιδεικνύει τα ατελείωτα πόδια της. Αυτό που καθιστά ιδιαίτερο το συγκεκριμένο ρούχο είναι τα πούπουλα που έχει στα χέρια και κάτω από το στήθος.

Διαφήμιση

Η 43χρονη παρουσιάστρια περπατά με αέρα και σεξαπίλ, ενώ έχει αποθεώσει το βραδινό outfit της με ένα ζευγάρι hot ψηλοτάκουνα πέδιλα. Tην ίδια στιγμή, το messy hair look την κάνει ακόμη πιο θελκτική. Πολλές φορές το αυστηρό χτένισμα «κλέβει» λίγη από τη γοητεία μας και η Βίκυ Καγιά το γνωρίζει αυτό. Για την επόμενη βραδινή σας έξοδο, επιλέξετε το επιμελώς ατημέλητο hair look και να είστε σίγουρες πως θα κάνετε τα ανδρικά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά σας.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Olivia Palermo: Αντιγράψτε το ιδανικό hair look για την φετινή Άνοιξη

Νύχια: Λατρέψαμε το μανικιούρ της Blake Lively με το floral σχέδιο. Έτσι θα το πετύχεις