in

Βίκυ Καγιά: Οι προετοιμασίες και οι αλλαγές για το GNTM 5 – «Δεν αποφασίζω εγώ ποιος συνεργάτης μένει και ποιος φεύγει»

«Κάνουμε ολική επαναφορά, μόνο κορίτσια, νέοι κριτές, νέοι coaches» αποκαλύπτει η διάσημη παρουσιάστρια για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων του STAR

Στην κάμερα του «Πρωινού» έκανε δηλώσεις η Βίκυ Καγιά και μίλησε φυσικά για την επιστροφή της στο «Grecee’s Next Top Model» και τις αλλαγές που αναμένονται να γίνουν στο επόμενο κύκλο. Ξεκαθάρισε, δε, πως δεν έχει το ρόλο ούτε της project manager ούτε της creative director του ριάλιτι μοντέλων του STAR, πράγμα που σημαίνει πως δεν αποφασίζει η ίδια ποια πρόσωπα θα βρίσκονται ή όχι στην επιτροπή και την παραγωγή, αλλά το κανάλι.

Πριν από όλα, όμως, αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό την περίοδο του Πάσχα, τώρα είναι πλέον «Covid free»: «Καλά είμαι, πέρασα Covid τη Μεγάλη Εβδομάδα, καταπληκτικά τα πέρασα!» είπε με χιούμορ.

Για το GNTM, την προετοιμασία για τον επόμενο κύκλο και τις αλλαγές που θα δούμε, η 43χρονη όμορφη παρουσιάστρια γνωστοποίησε:

Διαφήμιση

«Κάνουμε ολική επαναφορά, μόνο κορίτσια, νέοι κριτές, νέοι coaches. Έχουν καλέσει τους πάντες, θα παίξουν καρέκλες και με και χωρίς, μαζί και χώρια να δούμε τι ταιριάζει. Έτσι γίνονται τα πράγματα! Εγώ μπορεί να έχω προτείνει 15 ανθρώπους και άλλους 15 η παραγωγή, αλλά αν δεν δεις πώς λειτουργούν στην πράξη δεν μπορείς να πάρεις τελική απόφαση.

Το κανάλι αποφασίζει αν θα φύγει ή αν θα γυρίσει κάποιος. Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά τα κακοπροαίρετα σχόλια και δεν ξέρω να σου πω ούτε για τις αποφάσεις των άλλων. Εμένα μου ζήτησαν να γυρίσω και γύρισα. Δεν θα πω ποτέ εγώ θα έρθει ο ένας, θα φύγει ο άλλος, δεν το έχω κάνει και ποτέ, γιατί να το κάνω τώρα;

Δεν μπορώ να σας απαντήσω γιατί άλλαξαν τα πρόσωπα. Καταλαβαίνω -και ανθρώπινα και επαγγελματικά- πώς μπορεί να έχει ενοχλήσει και πώς μπορεί να έχει πληγώσει και στεναχωρήσει κάποιους ανθρώπους και συνεργάτες».

https://www.youtube.com/watch?v=5Unr49oq0nk&feature=emb_logo

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Επιδότηση Ηλεκτρικών συσκευών. ΈΤΣΙ θα πάρεις 50% επιδότηση για ψυγείο, air condition κ καταψύκτη

Πάρε μάτι Βίκυ Κάβουρα ΚΟΛΑΣΗ στα βράχια με μαγιό και έφυγες με το Σπάρο για Ραφήνα