Βάζει 5 μαρκαδόρους στο χέρι του. Δείτε τι κάνει μετά!

Μπορεί η γραφή με το χέρι να μειώνεται, αλλά κάποιοι τομείς παραμένουν πολύ ισχυροί και ένας από αυτούς είναι η καλλιγραφία. Με αυτό τον όρο αναφέρεται κανείς στο ότι ένας καλλιτέχνης γράφει προσεκτικά και εντυπωσιακά για να πετύχει ένα όμορφο αποτέλεσμα με προσεκτικά γράμματα και σημεία. Αυτή η πρακτική έχει τις ρίζες της σε Δυτικούς όσο και Ανατολικούς πολιτισμούς. Οι καλλιτέχνες είναι ελεύθεροι να δημιουργούν με διαφορετικά στυλ και γραφικά σχέδια.

Ο καλλιγράφος Sebastian ‘’Seb’’ Lester είναι ένας από τους καλύτερους στο είδος του. Παρακάτω θα δείτε μερικά γνωστά και αγαπημένα σχέδια τα οποία έχει δημιουργήσει όπως αυτά της Apple και τις Nike.. Το βίντεο αποτελεί απάντηση σε όσους τον ρώτησαν ποια είναι τα πιο διασκεδαστικά σχέδια για αυτόν. Οι εικόνες είναι τόσο καθαρές που νομίζει φαίνεται πως σχεδιάστηκαν μέσω κομπιούτερ. Είναι ενδιαφέρον να τον παρακολουθεί κανείς να εργάζεται με πάθος. Δείτε το βίντεο και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

via

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

ανεκδοτο γιαγια

Τρελό Γέλιο: Έρχονται 2 κολλητοί στη γιαγιά μου. ΑΛHΘINΗ ΕΞOMOΛΟΓHΣΗ. δεν ειναι ανέκδοτο

Καιρός: Μερομήνια Για Το 2019-2020 …..Κακοκαιρία Φέτος Τον Χειμώνα!