Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Παρασκευή, Φεβ 20, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Βασίλης Κικίλιας: «Πάντα λειτουργώ με απόλυτη διαφάνεια» – Η απάντησή του για την αγορά του διαμερίσματος στη Βασιλίσσης Σοφίας
news

Βασίλης Κικίλιας: «Πάντα λειτουργώ με απόλυτη διαφάνεια» – Η απάντησή του για την αγορά του διαμερίσματος στη Βασιλίσσης Σοφίας

Kool Team
Last updated: 9 Οκτωβρίου, 2024 12:57 μμ
Kool Team
Published: 9 Οκτωβρίου, 2024
Share
SHARE

Ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, απάντησε στις αντιδράσεις και τα σχόλια που προέκυψαν αναφορικά με την αγορά ενός διαμερίσματος στη Βασιλίσσης Σοφίας, κοντά στον Εθνικό Κήπο, έναντι 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο υπουργός δήλωσε ότι η αγορά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη διαφάνεια και τόνισε πως η διαδικασία ακολουθήθηκε με τον καθαρότερο τρόπο.

Οι αντιδράσεις για την αγορά του διαμερίσματος

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το θέμα που προκάλεσε τις αντιδράσεις αφορούσε το πώς ο κ. Κικίλιας μπόρεσε να πραγματοποιήσει την αγορά αυτού του ακριβού ακινήτου. Τα στοιχεία του «πόθεν έσχες» του φέρεται να δικαιολογούν πλήρως τα χρήματα που ξοδεύτηκαν, καθώς ο ίδιος πούλησε ένα οικογενειακό ακίνητο για να αποκτήσει τη νέα του κατοικία. Ωστόσο, μερικοί εκφράζουν αμφιβολίες για τη δεοντολογία ενός εν ενεργεία υπουργού που επενδύει σε ακίνητα τόσο υψηλής αξίας.

Η απάντηση του Κικίλια

Σε μια ισχυρή δήλωση, ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε τους επικριτές του για εμπάθεια και προσπάθεια να δημιουργήσουν αδικαιολόγητες εντυπώσεις γύρω από το πρόσωπό του. «Πάλι απέτυχαν να “βγάλουν λαβράκι”, καθώς πάντα λειτουργώ με απόλυτη διαφάνεια, με το όνομα και την υπογραφή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η αγορά και η πώληση των περιουσιακών στοιχείων του έγινε με ξεκάθαρο τρόπο.

Ο υπουργός ανέφερε επίσης ότι οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την αγορά του διαμερίσματος ήταν απόλυτα διαφανείς και ότι η πώληση ενός προϋπάρχοντος ακινήτου χρηματοδότησε αυτήν την επένδυση. «Η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή», δήλωσε.

«Μπήκα στην πολιτική “χορτάτος”»

Ο κ. Κικίλιας υποστήριξε ότι η πορεία του στην πολιτική δεν σχετίζεται με την απόκτηση πλούτου, τονίζοντας ότι ξεκίνησε την καριέρα του «χορτάτος» χάρη στην οικογένεια και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Δήλωσε ότι θα συνεχίσει να τιμά και να σέβεται τους πολίτες που τον στηρίζουν με την ψήφο τους, ανεξάρτητα από τις επικρίσεις και τις κακόβουλες ενέργειες που στρέφονται εναντίον του.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Βασίλης Κικίλιας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
13°C
Athens
few clouds
15° _ 11°
83%
5 km/h
Πα
15 °C
Σα
16 °C
Κυ
10 °C
Δε
15 °C
Τρ
17 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Δολοφονία ισοβίτη: Από δάσκαλος… κατηγορούμενος – Το διπλό πρόσωπο του αρχιφύλακα και οι αντιφάσεις που τον οδήγησαν στη σύλληψη.

Kool Team
3 Min Read

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Νεκρός στον Ισθμό ο 26χρονος που αναζητούσε η οικογένειά του – Η τραγική αναγνώριση από τη μητέρα.

Kool Team
2 Min Read

You Might Also Like

Showbiz

Μίνα Αρναούτη: Τι απαντά στο που βρίσκει τα λεφτά και κάνει χλιδάτη ζωή. Πήρε τα λεφτά από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη;

2 Min Read

Και τουρκικά λεωφορεία αγοράζουν δήμοι στην Ελλάδα ενισχύοντας τον Ερντογάν!

0 Min Read
news

Σπύρος Μαρτίκας για το κύκλωμα-μαμούθ: «Έστηναν επενδυτικά παραμύθια με σουίτες, χρυσό και στημένες ληστείες – Εξαπατούσαν όποιον μπορούσαν»

5 Min Read
news

Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία των 2 συλληφθέντων για τον βιασμό της 14χρονης στον Πειραιά

3 Min Read
news

Δολοφονία Σηφη Βαλυράκη στην Ερέτρια. Μάρτυρας αναγνώρισε τους δολοφόνους. Αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη

1 Min Read
αλεξης κουγιας Παράνομα στοιχήματα και ξέπλυμα χρήματος στη ΛΑΡΙΣΑ με στημένους αγωνες
news

Αλέξης Κούγιας: Δέχθηκα λάσπη από ατάλαντους ηθοποιους τραγουδιστές και μόδιστρους, με Πολάκη στα δικαστήρια

9 Min Read
news

«Δημοσκόπηση-βόμβα για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ: Δούκας μπροστά από τον Ανδρουλάκη με 6,5 μονάδες

1 Min Read
MediaShowbizΔιασκέδαση

Robert Pattinson: Η έντονη χημεία του με την Zoë Kravitz στο Batman

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?