in

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το πρώην κορίτσι του τροχού της τύχης σου δείχνει το… γατάκι της. Φωτογραφία

Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου οι περισσότεροι την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον τροχό της τύχης. Μετά την Τζούλια Νόβα ήταν το κορίτσι που άνοιγε τα γράμματα στο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του Star Channel με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Όταν η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να σταματήσει, η παραγωγή έψαξε αρκετά ώστε να εντοπίσει την αντικαταστάτρια και πολλές κοπέλες πέρασαν από casting. Αυτή που πήρε τη δουλειά για δύο χρόνια ήταν η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Διαφήμιση

Ύστερα από δύο χρόνια, αν και η ίδια ήθελε να συνεχίσει, της ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας τους, ωστόσο, το λαμπερό της πρόσωπο και ο τηλεοπτικός αέρας που απέκτησε την οδήγησε πέρσι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και το The Voice of Greece και τα παρασκήνια του μουσικού διαγωνισμού

Πλέον ακολουθεί καριέρα φωτομοντέλου και influencer και μέσα τους Instagram μπορεί οποιοσδήποτε να παρατηρήσει το όμορφο αλλά και εκφραστικό πρόσωπο που διαθέτει η Βάλια Χατζηθεοδώρου!

Αγαπάει τα ζώα και διαθέτει ένα γάτο τον οποίο συχνά δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους

Μπορείς να δεις τη φωτογραφία

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δες αν έχουν παραβιάσει το Email σου και πότε. ΔΙΑΔΩΣΤΕ να σωθει κόσμος. 600.000 email κλάπηκαν χτες

Ελευθερία Ελευθερίου: Πώς τα καταφέρνει πια; Με ανύπαρκτα προσόντα, πλάκα, σου πετά τα μάτια χωρίς σουτιέν