in

Τζούλια Αλεξανδράτου; Ποια 30 χιλιάρικα για ένα βράδυ; Δες πόσο πάει η ώρα. Αναλυτικός τιμοκατάλογος

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν η απόλυτη ελληνίδα σταρ του modeling μέχρι που αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της, να φύγει από το μόντελινγκ και να περάσει τις ερωτικές ταινίες!

Μάνατζερ της τότε ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος φέρεται να την έπεισε να κάνει το deal με γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών τέτοιου περιεχομένου!

Διαφήμιση

Μάλιστα αυτές τις μέρες στα δικαστήρια, εκδικάζεται η μήνυση που έχει κάνει η Τζούλια Αλεξανδράτου στο γνωστό μάνατζερ, όπου σύμφωνα με αυτή, ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται να της έκλεψε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο, που ήταν η αμοιβή της για τις ταινίες αυτές.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αρνείται φυσικά τις κατηγορίες και όλοι αναμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου από τότε έχει μία καριέρα η οποία είναι λίγο άγνωστη.

Σταμάτησε την τηλεόραση, τις φωτογραφίες και το μόντελινγκ, έκανε ένα γάμο και έφυγε για κάποια χρόνια στην Αυστρία, όμως τα τελευταία χρόνια αφότου χώρισε έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

Κάποια στιγμή προσπάθησε να κάνει ένα ριάλιτι μέσα από το ίντερνετ, τοποθετώντας κάμερες στο σπίτι της όμως το project αυτό δεν προχώρησε!

Κατά δήλωση της τα περισσότερα λεφτά που είχε πάρει για ένα βράδυ ήταν… Τζούλια Αλεξανδράτου: ΙΛΙΓΓΟΣ. Αποκαλύπτει τα περισσότερα λεφτα που έβγαλε σε ένα βράδυ. 10 λεπτά δηλαδή

Τον τελευταίο καιρό η τζούλια Αλεξανδράτου δουλεύει μέσω internet πουλώντας φωτογραφίες και βίντεο της !

Σαλός από ανάρτηση φωτογραφιών της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε site συνοδών

Μία αγγελία σε γνωστό site που παρέχει υπηρεσίες συνοδών και έχει τη φωτογραφία της Τζούλιας Αλεξανδράτου έχει προκαλέσει πραγματικά σάλο.

Όπως μπορείτε να δείτε οι φωτογραφίες στην ανάρτηση είναι της Τζούλιας Αλεξανδράτου, από παλαιότερη φωτογράφηση για γνωστό ανδρικό περιοδικό και μάλιστα αν κάποιος δοκιμάσει να αποθηκεύσει τη φωτογραφία, αυτή ονομάζεται Τζούλια-Αλεξανδράτου-jpg

Το site χρησιμοποιεί ένα ψευδώνυμο, συγκεκριμένα το Μέριλιν και την περιγράφει με αποθεωτικά σχόλια και τονίζει οτι είναι η καλύτερα αμειβόμενη ηθοποιός της συγκεκριμένης εταιρείας που έκανε την ταινία με την Τζούλια Αλεξανδράτου!

Αναφερει τιμές, οι οποίες είναι 600 ευρώ για μία ώρα, ενώ πληροφορίες δίνουν μόνο από το τηλέφωνο

Το αν είναι αλήθεια ή ψέμα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Τζούλια αν δεν είναι αλήθεια θα πρέπει να φροντίσει ώστε να κατέβει η αγγελία!

Κάποιοι έχουν χρησιμοποιήσει δικές της φωτογραφίες χωρίς βέβαια να δείχνουν το πρόσωπο αλλά την περιγράφουν έτσι ώστε μπορεί οποιοσδήποτε να καταλάβει για ποια πρόκειται.

Μπορείτε να δείτε την αγγελία αν είστε πάνω απο 18 εδω

https://bit.ly/3LBawZS

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλεξάντρα Νταντάριο: Έκοψε βεντούζες στην πλάτη και ΣΑΛΤΑΡΑΝΕ με τη φωτογραφία 1.800.000 followers.

Χριστίνα Παππά: Λίγο πριν γίνει ΓΙΑΓΙΑ σηκώνει το KOPΔONI και σε… αποτελειώνει