in

Τζούλια Αλεξανδράτου: Λίγο πριν βγει live στο only fans σελφάρει βίντεο στο instagram και γίνεται Viral! Ο λόγος θα σε εκπλήξει

Νοικοκυρά από κούνια

Η Τζούλια Αλεξανδράτου διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης την οποία έχει ανακοινώσει μέσω του Instagram, ενώ όπως έχει επίσης ανακοινώσει, όλη η εγκυμοσύνη δεν θα είναι δωρεάν, αλλά θα μπορείτε να την βλέπετε επί πληρωμή στο only fans!

Τη διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα στην οποία η Τζούλια Αλεξανδράτου ανεβάζει ότι υλικό θέλει και πρέπει να πληρώσεις και να το δεις!

Λίγο πριν βγει live στη συγκεκριμένη πλατφόρμα η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε ένα selfie video για το instagram και έγινε viral!

Διαφήμιση

Όχι γιατί δείχνει το σώμα της και την κοιλιά της, παρατηρώντας η ίδια τις διαφορές σε αυτό αλλά γιατί το δωμάτιό της είναι ότι πιο ακατάστατο έχεις δει ποτέ στη ζωή σου!

Οι followers τρόλαραν τη Τζούλια Αλεξανδράτου αλλά η ίδια αεν δείχνει να ασχολείται με αυτά! Έχει άλλες δουλειές να κάνει το κορίτσι!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τιμές ΗΛΕΚΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ για το Σεπτέμβρη μετά την επιδότηση! ΔΕΣ τι ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ

Νίνα Λοτσάρη: Ποια μπουρίνια; Με τιγρέ μαγιό φέρνει ΤΥΦΩΝΑ λίγο πριν ξεσπάσει η καταιγίδα