in

Τσάρλι Ρίνα: Βάζει μαγιό και… Τα έχουν πει και οι “Τρυπες” – Δε χωράν πουθενά

Όταν η φύση έχει έμπνευση τότε το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Είτε πρόκειται για φυτά, είτε για ζώα, είτε κυρίως για ανθρώπους. Πάρτε για παράδειγμα την Τσάρλι Ρίνα. Η κοπέλα έχει πάνω της όλα όσα θα ήθελε κάθε άντρας και όλα όσα δεν θα μπορούσε ποτέ να διαχειριστεί. Θα τα σκεφτόταν όλη μέρα και θα έχανε τα λογικά του.

Το καλύτερο πράγμα όμως με την Τσάρλι δεν είναι μόνο το υπερτέλειο κορμί της και το εξίσου ωραίο πρόσωπο της. Είναι ο τρόπος σκέψης της, ο τρόπος που συμπεριφέρεται και αντιλαμβάνεται ότι το ωραίο πρέπει να μοιράζεται.

Δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό της και μόνο. Σε οπτικό επίπεδο τουλάχιστον. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι επιτελεί ένα κοινωνικό έργο.

Διαφήμιση

Προσφέρει τη χαρά και την ικανοποίηση σε πάρα πολλούς ανθρώπους. Εκεί που λες ότι τα πάντα είναι στραβά, τσουπ, εμφανίζεται σε μια παραλία η Τσάρλι και σου αλλάζει όλη την κοσμοθεωρία.

Στη νέα της φωτογράφιση η Τσάρλι Ρίνα μας κάνει σαφές ότι πολλά μπορεί να κρύψει για να μην προκαλεί, αλλά το στήθος της δεν εγκλωβίζεται με τίποτα. Έτσι, η ορθάνοιχτη ζακέτα της έκανε πέρα και ξεπρόβαλε ένα από εκείνα τα πράγματα που τα βλέπεις και αναρωτιέσαι από που σου ήρθε!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ροναλντίνιο: Αυτό ήταν το ψέμα του πατέρα του τον έκανε κορυφαίο ποδοσφαιριστή – Τα δάκρυα του όταν το κατάλαβε

Γϊνε σεξοβόμβα: Αυτά είναι όλα τα tips για ένα πετυχημένο cyber sex