in , , ,

Τρως ΚΑΚΑΔΙΑ, νύχια και μυρίζεις τα… @@ σου. Δεν ειναι τόσο κακό τελικα. Η επιστήμη μίλησε

Γιόακιμ Λεβ

Τρως τα νύχια σου; Δεν είναι και τόσο κακο και το διαβάσατε εδω και η επιστήμη αποφάνθηκε για εσας
ΕΠόμενη κατηγορία αυτοί που σκαλίζουν μύτη αλλα και τρώνε τα…
ευρήματα!
Συμφωνα με τους επιστήμονες Harvard αυτό όχι μονο δεν είναι κακό αντίθετα κιόλας στις μικρές ηλικίες κάνει καλό καθως βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα να αναπτυχθεί!
Στις τρίχες που έχουμε στη μύτη κολλάνε και φιλτράρονται σωματίδια μικρόβια σκόνη και γύρη. Η συνθεση αυτή που τα παιδια κάνουν μπαλάκι και στη συνέχεια τρωνε είναι αυτά μαζί με βλέννα
Παρόλο που, όπως ειπώθηκε, οι μύξες είναι γεμάτες με σκόνη και μικρόβια, οι επιστήμονες βεβαιώνουν ότι δεν είναι καθόλου ανθυγιεινό να τις τρώει κανείς!
Μάλιστα, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα, έχουν μια ιδιαίτερα γλυκο-αλμυρή γεύση ακριβώς για να είναι ελκυστικές και να τις τρώμε! Πρόκειται για κάτι που προσφέρει ο οργανισμός προκειμένου να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα! Η σκόνη, η βρωμιά και τα μικρόβια που είναι παγιδευμένα στις βλέννες ενδυναμώνουν την άμυνα του οργανισμού γιατί τον βοηθούν να δημιουργήσει τα αντισώματα που έχει ανάγκη για να καταπολεμήσει αυτούς τους εισβολείς.
Επιπλέον, υπάρχουν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η βλέννα που βγαίνει μπορεί να εμποδίσει την δημιουργία αναπνευστικής λοίμωξης, έλκος του στομάχου και τον ιό HIV.
Ο Αυστριακός πνευμονολόγος καθηγητής Friedrich Bischinger πιστεύει ότι οι άνθρωποι που τρώνε αυτά που βγάζουν από την μύτη τους είναι υγιείς, πιο ευτυχισμένοι και ίσως σε καλύτερη αρμονία με το σώμα τους από τους άλλους.
Εμεις είμαστε χαρούμενοι και χωρις να τα τρώμε αλλα ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας Ιωακειμ Λεβ θα έκανα πολλά Likes στο αρθρο αυτο!
Οσο για την αλλη αγαπημένη του συνήθεια που θα δειτε στο Video μολις μιλησει η επιστήμη και για αυτο θα σας ενημερωσουμε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
evi-ioannidou

GNTM: Ποια Κάτια και ποια Άννα Μαρία. Η Εύη Ιωαννίδου θα σε κάνει να παραμιλάς! Είναι απλά ΘΕΑ!

Σκύλος: Τι ΚΑΝΕΙΣ αν σε δαγκώσει σκύλος. Αγωγή και ΜΗΝΥΣΗ. Πόσα λεφτά θα πάρεις