in

Τριαντάφυλλος: Δίνει τη φανέλα που φορούσε στο survivor και η Ελευθερία Ελευθερίου προσφέρει το…

Μία δημοσίευση γρίφο έκανε ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κρατώντας τη φανέλα που φορούσε στο survivor. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος έγραψε:

Αυτή η φανέλα ποσα κιλά άραγε να είναι;;; Ποιος θα την ήθελε;;; 6,5 μήνες σε αγώνες στον υπνο στις λύπες στις χαρες στα έπαθλα παντού ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ;;; Μείνετε συντονισμένοι!

Ο Νταφυ άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνει διαγωνισμός για να δώσει την μπλούζα αυτή ή ότι θα πουληθεί και τα χρήματα θα πάνε για καλό σκοπό. Αμέσως πρώην συμπαίκτες του από το Survivor άρχισαν να σχολιάζουν.

Πρώτη πρώτη η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία έγραψε ότι λέω να δώσω το μαγιό μου για να της την πέσουν αμέσως ακόλουθοι του Τριανταφύλλου ζητώντας το μαγιό της ελευθερίας Ελευθερίου και μάλιστα άπλυτο!

Ο επόμενος που σχολίασε την ανάρτηση του Τριαντάφυλλου ήτανε ο Νίκος Μπαλτζής ο οποίος με ύφος troll έγραψε

Στους αγώνες;;;Αφού εσυ ήσουν πρόεδρος ρε μπαγάσα δν έπαιζες😂😂έμπαινες ομως οταν έκαιγε η πέτρα σαν γνήσιος ηγέτης

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]