Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Πέμπτη, Φεβ 19, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Τραγωδία στην Οία: Έτσι έχασε τη ζωή της κατά την εργασία σε κατάλυμα 59χρονη – Σοκ από τις αποκαλύψεις
news

Τραγωδία στην Οία: Έτσι έχασε τη ζωή της κατά την εργασία σε κατάλυμα 59χρονη – Σοκ από τις αποκαλύψεις

Kool Team
Last updated: 16 Απριλίου, 2025 10:40 πμ
Kool Team
Published: 16 Απριλίου, 2025
Share
SHARE

Μια απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Σαντορίνης, καθώς μια 59χρονη γυναίκα, εργαζόμενη σε κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Οία, έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της εργασίας της, με έναν φρικτό και αδιανόητο τρόπο.

Τραγικός θάνατος εν ώρα εργασίας

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η γυναίκα επιχείρησε να καθαρίσει ένα ανακλινόμενο κρεβάτι. Ο μηχανισμός του φέρεται να λειτούργησε λανθασμένα, με αποτέλεσμα να της πέσει πάνω στο κεφάλι και να της προκαλέσει θανατηφόρο κάταγμα στον αυχένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντος της ιδιοκτήτριας, το μοιραίο σημειώθηκε όταν η άτυχη γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα στη μέση, προσπάθησε να κατεβάσει το κρεβάτι πιέζοντας λάθος σημείο του μηχανισμού. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.

«Ήθελε να το κατεβάσει και επειδή πονούσε η μέση της, έκανε το λάθος να σπρώξει το αμορτισέρ, αντί να το τραβήξει σιγά-σιγά», ανέφερε χαρακτηριστικά πρόσωπο κοντά στην ιδιοκτήτρια.

Μηχανισμός «καρμανιόλα» ή ανθρώπινο λάθος;

Οι συγγενείς της 59χρονης επιμένουν ότι ο μηχανισμός του κρεβατιού ήταν ελαττωματικός, αφήνοντας αιχμές για τις συνθήκες ασφάλειας στον χώρο εργασίας. Από την άλλη, η πλευρά της επιχείρησης διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε υπόνοια για τεχνική βλάβη.

«Δεν ήταν χαλασμένος. Αν δεν είχε πειράξει το αμορτισέρ, δεν θα είχε πέσει», τόνισε χαρακτηριστικά το ίδιο πρόσωπο.

Το θέμα έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του καταλύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εργατικό ατύχημα.

Το ανθρώπινο δράμα πίσω από την είδηση

Η 59χρονη, μετανάστρια από την Αλβανία, ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στη Σαντορίνη, παλεύοντας να στηρίξει την οικογένειά της, ειδικά μετά τον θάνατο του συζύγου της. Η μοίρα της έπαιξε το πιο σκληρό παιχνίδι, καθώς επρόκειτο σύντομα να γίνει γιαγιά – η κόρη της είναι έγκυος και ήταν εκείνη που μετέβη για να παραλάβει τη σορό της μητέρας της.

«Την έψαχναν για ώρες. Όταν μπήκαν στο δωμάτιο και την αντίκρισαν, ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ», αναφέρει μάρτυρας.

Οι δεσμοί της οικογένειας της 59χρονης με την ιδιοκτήτρια περιγράφονται ως στενοί. Όπως δηλώνουν οι ίδιοι, «την είχαν στο σπίτι τους 15 χρόνια, ήταν σαν οικογένεια».

Η κηδεία της γυναίκας θα τελεστεί στην Αλβανία, με τις κόρες της να συνοδεύουν το φέρετρο της μητέρας τους στο τελευταίο της ταξίδι. Η τοπική κοινωνία της Οίας παραμένει συγκλονισμένη από την απώλεια, ενώ η υπόθεση ρίχνει φως σε ζητήματα ασφάλειας και αξιοπρέπειας στον χώρο εργασίας – ειδικά για ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά, αθόρυβα, πίσω από τη βιτρίνα του τουριστικού παραδείσου.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
16°C
Athens
clear sky
16° _ 15°
60%
4 km/h
Πε
14 °C
Πα
16 °C
Σα
15 °C
Κυ
10 °C
Δε
14 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Τραγωδία στη Βιολάντα: Προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης – Το χρονικό ενός «προαναγγελθέντος» θανάτου στα Τρίκαλα

Kool Team
4 Min Read

You Might Also Like

news

Λαμία: Σορός άνδρα εντοπίστηκε κάτω από τη γέφυρα του Γοργοποτάμου – Άγνωστα τα αίτια του θανάτου

1 Min Read
koolgirls

Όταν η Αννίτα Ναθαναήλ έπεσε θύμα κλοπής: Βρήκα το σπίτι άδειο

1 Min Read
news

«Ζωντανός εφιάλτης»: Ισόβια σε 23χρονη Βρετανίδα στο Ντουμπάι – Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φυλακή «Αλκατράζ» της Μέσης Ανατολής

3 Min Read
news

Ο Νετανιάχου καλεί τους Ιρανούς να εγκαταλείψουν την Τεχεράνη – ένταση και ανταλλαγές επιθέσεων

2 Min Read
news

Καρκινοπαθής έκανε κλύσματα καφέ αντί για χημειοθεραπεία – Πέθανε στα 23 της ενώ είχε 80% πιθανότητες ανάρρωσης

3 Min Read
news

ΑΑΔΕ: Στάχτη στα μάτια – Τι απαντά η influencer για τα 270.000 ευρώ πρόστιμο;

1 Min Read
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Ο γιός της Μενεγάκη στα χνάρια της μάνας του δε πάει για σπουδες. Τι θέλει να κάνει;

2 Min Read
Medianews

Ιωάννα Μαλέσκου: Τι θα συμβεί με την εκπομπή της του χρόνου στον ΣΚΑΙ

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?