in

Τον έκλεισαν φυλακή γιατί τηλεφώνησε στην πρώην του 21.807 φορές. Ήταν λίγο εμμονικός

Μάλιστα. 21.807 τηλεφωνήματα σε διάστημα μόλις 10 μηνών. Κάντε τους υπολογισμούς σας και μόλις διαπιστώσετε πως ο μέσος όρος ανέρχεται στις 73 κλήσεις ημερησίως θα σταματήσετε να θεωρείτε υπερβολικό τον εγκλεισμό του στης φυλακής τα σίδερα.

Ο Γάλλος stalker (του οποίου το όνομα δε δόθηκε ποτέ στη δημοσιότητα) είχε γίνει ο εφιάλτης της πρώην συντρόφου του καθώς δεν την άφηνε λεπτό σε ησυχία. Της τηλεφωνούσε συνεχώς και την παρενοχλούσε ενώ η ίδια του είχε ξεκαθαρίσει ως δεν ήθελε πλέον την παραμικρή επικοινωνία μαζί του.

Εκείνος από τη μεριά του, απαιτούσε να του επιστραφούν τα χρήματα που είχε ξοδέψει για να της ανακαινίσει το διαμέρισμα την περίοδο που ήταν ζευγάρι και υποστήριζε πως η πρώην του δεν του είπε ούτε ένα «ευχαριστώ» για τον κόπο και τα χρήματα που διέθεσε για εκείνη.

Διαφήμιση

Μη έχοντας άλλη επιλογή, η αγανακτισμένη πρώην άλλαξε αριθμούς στα τηλέφωνά της, τους έκανε απόρρητους και μπλόκαρε τον επίμονο πρώην εραστή για να σταματήσει να την ενοχλεί. Μάταιος κόπος φυσικά αφού μόλις ο νεαρός Γάλλος κατάλαβε πως η επικοινωνία μαζί της ήταν αδύνατη, άρχισε να καλεί τους γονείς και τους εργοδότες της.

Φυσικά, η υπόθεση κατέληξε στη δικαιοσύνη με τα πράγματα να μην είναι ευνοϊκά για τον ενοχλητικό πρώην. Το δικαστήριο όχι μόνο τον καταδίκασε σε ένα χρόνο φυλάκισης, αλλά επιπλέον τον ανάγκασε να πληρώσει 1000 ευρώ πρόστιμο και να μην ξαναπλησιάσει ποτέ την κοπέλα. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο δικαστής έκρινε πως ο άντρας χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, καθώς στο παρελθόν είχε περάσει κατάθλιψη και είχε νοσηλευτεί.

Η κοπέλα εντέλει του ζήτησε την πολυπόθητη συγνώμη και μέχρι στιγμής ο εξοργισμένος πρώην δεν την έχει ενοχλήσει ξανά. Το ευχάριστο είναι ότι στο τέλος ο ίδιος παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι η συμπεριφορά του ήταν ανόητη και δεν έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Εμείς από τη μεριά μας, τον βρίσκουμε πολύ επιεική με τον εαυτό του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία: Πέντε χρυσοφόρα επαγγέλματα που θα σε κάνουν δυστυχισμένο

Ζέτα μακρυπουλια στο ρουκ ζουκ

Ζέτα Μακρυπούλια το λαγωνικό: Ξετρύπωσε κρυφό ζευγαράκι που πήγε στο Ρουκ Ζουκ. Viral βίντεο