in

Το Viral βίντεο με το τροχαίο που θα σε κάνει να ΚΛΑΨΕΙΣ και να ΔΙΑΔΩΣΕΙΣ. Οι άνθρωποι κάνουν λάθη…

Αυτό το βίντεο εδώ και 8 χρόνια, από το 2014 που κυκλοφόρησε, αποτελεί το απόλυτο viral βίντεο για όλους εμάς που πρέπει να προσέχουμε όταν οδηγούμε στο δρόμο.

Είναι ένα βίντεο από την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας για την ασφάλεια στους δρόμους. Το μήνυμα είναι ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθη! Εσύ φρόντισε να μην τρέχεις!

Το συγκεκριμένο βίντεο η Ιαπωνική κυβέρνηση το δείχνει σε όλες τις σχολές οδήγησης σε όλους όσους πάνε να βγάλουν δίπλωμα.

Διαφήμιση

Πρόκειται κυριολεκτικά για μία φανταστική διαφήμιση

Δείχνει ένα καθημερινό λάθος που μπορεί να κάνει ο καθένας και είμαι σίγουρη ότι όλοι μας έχουμε κάνει κάποια στιγμή όταν οδηγούμε!
Ένα stop που περάσαμε κάπως απρόσεκτα, ένα φανάρι που ενδεχομένως να μην είδαμε, μία σφήνα ή μία προσπέραση λάθος που θα μπορούσαμε να μην την κάνουμε!

Ένα κακό που θα μπορούσε να είχε αποτραπεί μόνο και μόνο από κάποιον ο οποίος απλά έδωσε προσοχή την κατάλληλη στιγμή για να αποτρέψει την καταστροφή.

Δεν ρίχνει το φταίξιμο στον έναν ή τον άλλον οδηγό, είτε ο ένας είτε ο άλλος θα μπορούσεαν να το είχαν αποτρέψει. Αυτό είναι το μήνυμα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι όταν πιάνουμε τιμόνι να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, να πηγαίνουμε λίγο πιο αργά, να δίνουμε λίγο περισσότερη προσοχή και όλοι μπορούν να πάνε επιστρέψουν στα σπίτια τους και τις οικογένειές τους με ασφάλεια κάθε μέρα.

Δείτε το βίντεο και διαδώστε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Megan Fox: Τα ΛEΣBIΑΚΑ της και το only fans. Η φωτογραφία με γυναίκα ξανά που έγινε Viral

O Αριστοτέλης Ωνάσης και τα κουλούρια. Μία διδακτική ιστορία για να δεις τη ζωή αλλιώς