in

Το Viral Video με την πίσω κίνηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη. Τη θέλουμε πίσω στο ριάλιτι Survivor Ελλάδας All Star

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι υποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού με μεταπτυχιακές σπουδές στα ναυτιλιακά, επαγγελματίας ναυαγοσώστης σε θάλασσα και πισίνα και πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κολύμβηση με συμμετοχές σε κλιμάκια εθνικής ομάδας και διεθνείς αγώνες.

ΜΑΡΙΑΝΘΗ Κασδαγλη

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη από πολύτεκνη οικογένεια βιοπαλαιστών και δεν έχει διστάσει να παραδεχθεί ότι η μικρή εργάστηκε μαζί με τον πατέρα της στην οικοδομή.

Έχει πάει σε αθλητικό σχολείο. Στο λύκειο ξυπνούσε 5πμ για προπόνηση. Έκανε 7ωρο μάθημα και μετά ξανά προπόνηση, συμπληρώνοντας 10χλμ ημερησίως. Με πολύ σκληρή και τίμια δουλειά, κατάφερε να διακριθεί στην κολύμβηση, κάνοντας προπονήσεις αργά τη νύχτα με σβηστά φώτα, σε κρύο νερό και ανοιχτό κολυμβητήριο.

Στη συνέχεια πέρασε εσώκλειστη στην σχολή του Εμπορικού Ναυτικού στην Πρέβεζα. Κατέθεσε το δελτίο κολύμβησης, και πήρε άδεια από τον διοικητή να λείπει το μεσημέρι και να πηγαίνει περπατώντας 60’ στο κολυμβητηριο για να προπονηθεί και να συμμετέχει σε αγωνες. Έπειτα, πήρε μεταγραφή στην ΑΕΝ Μακεδονίας, λόγω πολυτεκνειας. Ξυπνουσε κάθε μερα 5πμ, έπαιρνε 6 λεωφορεία την ημέρα για τη σχολή.

Εργαζόταν σε καφετέρια, κάνοντας σερί αυπνίας 24 ωρών, αφού τα χαράματα που τελείωνε, έπαιρνε το λεωφορείο και πήγαινε στη σχολή. Κοιμόταν και διάβαζε στο λεωφορείο. Όταν δεν εργαζόταν, κολυμπούσε.

Η Μαριάνθη έπαιρνε τον καρβουνιάρη από τη Θεσσαλονίκη και κατέβαινε στην Αθήνα για να βρει ναυτιλιακή εταιρειά. Διανυκτέρευε για ολόκληρα 24ωρα σε καφετέριες επειδή δεν είχε χρήματα για ξενοδοχείο. Με πολύ κόπο, βρήκε εταιρεία να μπαρκάρει. Έτσι ξεκίνησαν τα υπερατλαντικά ταξίδια σε ηλικία 18 ετών με φορτηγά πλοία.

Από τον Βορειο Αρκτικο Κυκλο μέχρι τη Γη του Πυρός και από εκεί Ευρωπη και όχι μόνο, η Μαριάνθη διέσχισε όλους τους ωκεανούς. Ήρθε αντιμέτωπη με πειρατείες και φουρτούνες. Στη συνέχεια, άλλαξε τύπο πλοίου.
Έκανε ταξίδια με μικρά επιβατηγά-κρουαζιερόπλοια και πλέον δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στην ακτοπλοϊα σε οχηματογωγά-επιβατηγά. Υπήρχαν δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπίσει μόνη, με λαούς και διαφορετικές κουλτούρες.

Η μοναδική της ελπίδα και παρηγοριά ήταν συχνά στην μέση του ωκεανού το εικόνισμα και τα τάματα της στον Άγιο Νικόλαο.

Εμείς βέβαια μάθαμε την 30χρονη Μαριάνθη Κάσφαγλη μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης τη χρονιά που πέρασε όπου αγωνίστηκε στους στοίβους της Καραϊβικής για το survivor.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη έφτασε στην ένωση των ομάδων στο ριάλιτι όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα το οποίο μαγνήτισε τα βλέμματα.
Για την φωνή της βέβαια δεν έχουμε να πούμε το ίδιο αφού τραγουδώντας το καραμέλα το χέρι μας πήγε μόνο του στο mute!

Η όμορφη υποπλοίαρχος από το survivor και μετά έχει δει τη ζωή της να αλλάζει. Έχει κερδίσει αρκετούς followers στο instagram ενω για την ιδιαίτερα θηλυκή και κλασάτη της πλευρά πολλές εταιρείες την έχουν επιλέξει για συνεργασία για να διαφημίσει τα προϊόντα τους το οποίο κάνει με εξαιρετικά σικάτο τρόπο.
Είναι άλλωστε η μοναδική ένστολη Influencer και υπάρχει σημαντικό κοινό που ενδιαφέρεται!

Βέβαια υπάρχουν και μερικά videos στο Instagram τα οποία κεντρίζουν το ενδιαφέρον των ανδρών και γίνονται αμέσως viral όπως αυτό εδώ οπου η Μαριάνθη χορεύει δίχνοντάς μας την καλοσχηματισμένη πίσω μεριά του σώματος της

Δε τη θέλετε πίσω στο survivor All Star;

[/video]

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]