in , , ,

Το Κορμί: Ελληνίδα ετών 59 και μάνα!!!

Είναι το ΚΟΡΜΙ στα 59 της! Έχει τέλειες αναλογίες και αποδεικνύει πως μία γυναίκα ακόμα και σε μεγάλη ηλικία μπορεί να έχει το… κορμί!
Η αγαπημένη ηθοποιός να είναι 59 ετών, ωστόσο παραμένει κορμάρα και μπράβο της. Ποζάρει με μπικίνι στον φωτογραφικό φακό….Απίθανη την φωτογραφία χωρίς ρετούς και φίλτρα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!
H εν λόγω ηθοποιός έμεινε συνειδητά μακριά από τη δουλειά της για κάποιο χρονικό διάστημα είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ναι, απόλυτα συνειδητά. Προσπάθησα δηλαδή να είμαι μέσα στη δουλειά μου τις περιόδους που ένιωθα ότι υπήρχε ένας πολύ ενδιαφέρον ρόλος και μια πολύ ωραία συνεργασία. Είχα την κόρη μου, τη Χριστίνα, 6 μηνών και δούλεψα για δύο χρόνια με τον Λευτέρη Βογιατζη.
Ήταν δύσκολη περίοδος, η δουλειά ήταν πολλές ώρες, απαιτητική κι εγώ είχα μωράκι, αλλά αυτό δεν το έκανα συνέχεια. Έμενα εκτός δουλειάς, γιατί δεν ήθελα να χάσω ούτε μια στιγμή από το με­γάλωμα της Χριστίνας, ήθελα να είμαι εκεί, παρούσα. Το ότι ήμουν εκεί είχε ένα κόστος στο επίπεδο της καριέρας, αφού έκανα διαλείμματα και απείχα, αλλά….

ήταν προσωπική μου ανάγκη. Είχε έρθει το μεγάλο δώρο στη ζωή μου, η Χριστίνα, και από την πλευρά της ηθοποιού, καθώς μεγάλωνα, γιατί έγινα μητέρα μεγάλη(44ετών), δεν έγινα πιτσιρίκα, ένιωθα ότι χρειάζομαι μεγάλα διαλείμματα για να ανασυγκροτούμαι, να γεμίζω τις μπαταρίες μου.»!
Πηγή: www.gossip-tv.gr

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Βασιλική Ανδρίτσου: Διακοπές με την Κόρη της και τον Άντρας της

Χαρούπι: Mε 100 γραμμάρια κάθε μέρα… σώζεις την Υγεία σου