in ,

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε σήμερα 22/2/2019 τα ζώδια για τα ερωτικά μας

Τι λένε σήμερα 22/2/2019 τα ζώδια για τα ερωτικά μας;
Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;
Κριός
Ο Άρης που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου έχει μια ελάσσονα θετική όψη με τον Ήλιο, γεγονός που κάπως αναπτερώνει το πεσμένο ηθικό σου. Ανοίγονται μπροστά σου, έστω και δειλά, κάποιες καλές ευκαιρίες για ταξίδια και γνωριμίες με ανθρώπους που μπορεί να ανοίξουν τους ορίζοντές σου. Αρχίζει σιγά – σιγά να ξυπνάει η φιλοδοξία σου, τόσο σε θέματα ερωτικά όσο και στον επαγγελματικό τομέα σου. Ίσως να σε ενδιαφέρουν σε πολλαπλά επίπεδα οι Τοξότες και οι Λέοντες, ενώ έχεις καλή χημεία με Υδροχόους και Διδύμους.
Ταύρος
Καθώς ο Πλούτωνας από το φιλικό σου ζώδιο του Αιγόκερου προσεγγίζει θετικά τον Ήλιο από τον Υδροχόο η λίμπιντο ανοίγει ως πεδίο και αποκτάς περισσότερη τόλμη από όση σε χαρακτηρίζει συνήθως, κυρίως σε ερωτικά θέματα. Άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού, του Αιγόκερου ή του Λέοντα ίσως να έλκουν σήμερα το ενδιαφέρον σου. Έχεις κι ένα καλό άνοιγμα δημιουργικότητας, με κατάβαση στις βαθιές σου επιθυμίες, γεγονός που μπορεί να σου αποφέρει οφέλη τα οποία για καιρό έμεναν ανεκμετάλλευτα.
Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής είναι γοητευτικά ενεργός σήμερα με παράξενους και αναπάντεχους τρόπους. Είναι ταυτόχρονα σε μια σχέση στοργής με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς ενώ προσεγγίζει θετικά και τον Ουρανό από τον Κριό. Ξαφνικά ο έρωτας σου φαίνεται ότι είναι ένα θέμα πολλαπλών επιλογών, δεν αποκλείεται να σε προσεγγίζουν άνθρωποι από το παρελθόν ή από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Έχεις καλή σχέση με άτομα από τους Ιχθείς και τον Υδροχόο αλλά και τον Κριό, έχεις να μοιραστείς μαζί τους μια τάση ονειροπόλησης.
Καρκίνος
Η Σελήνη κάνει ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, καθώς περνάει από το Σκορπιό στον Τοξότη, αντικαθιστώντας την σύνοδό της με το Δία με αυτήν με τον Άρη. Από τα καλά στα καλύτερα σε πάει η ενέργειά της σήμερα. Θα νιώσεις ότι ένα εσωτερικό άνοιγμα της διαίσθησης είναι το καλύτερο εφαλτήριο για να μπορέσεις να δεις με καθαρή ματιά θέματα τα οποία σχετίζονται με τον έρωτα αλλά και τις επιδιώξεις σου για διασκέδαση, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα αποκτάς μεγάλο δυναμισμό. Έχεις να μοιραστείς πολλά με Τοξότες και Κριούς.
Λέων
Και σήμερα ο Ήλιος από το φιλικό σου Τοξότη σε ευνοεί. Η δυναμική του σχέση με τον Άρη ανοίγει τους δρόμους επικοινωνίας με Τοξότες, Υδροχόους και Κριούς ενώ έχεις και πολύ όμορφα νέα από το οικογενειακό μέτωπο. Πιθανόν κάποιοι άνθρωποι που για καιρό περίμεναν από εσένα να τους λύσεις τα προβλήματα να αποκτούν αιφνιδίως μια ενεργητικότητα η οποία σου επιτρέπει να ελευθερώσεις το δικό σου το δυναμικό για να το ρίξεις σε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σου.
Παρθένος
Ο Ερμής από τον Υδροχόο προσεγγίζει θετικά τον Ουρανό, κυβερνήτη του Υδροχόου από τον καρμικό για σένα Κριό. Πιθανόν να έχει έρθει η στιγμή να πεις ένα μεγάλο ναι στον έρωτα, όσο κι αν νιώθεις ότι οι προτεραιότητές σου είναι άλλες αυτήν τη στιγμή. Κάποια πολύ σοβαρά οικογενειακά σου θέματα θα σε απασχολήσουν και σήμερα όπως όλη αυτήν την περίοδο και ίσως να πρέπει να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι το πρόγραμμά σου θα αλλάζει με βάση κάποιες ανάγκες των ανθρώπων που αγαπάς.
Ζυγός
Το ξέρεις πια πολύ καλά ότι αυτός ο καιρός είναι καρμικός για σένα, είναι μια περίοδος δοκιμασιών. Σήμερα ο Δίας από το Σκορπιό και τον 2ο Οίκο σου των μόνιμων σχέσεων και των αποκτημάτων, σε σύνοδο με τη Σελήνη λίγο πριν αυτή αναχωρήσει για τον Τοξότη σου ανοίγει τους συναισθηματικούς κρουνούς και εμπλέκει θέματα περιουσιακής υφής με τις σχέσεις σου και με τους ανθρώπους που αγαπάς. Παρά το γεγονός ότι αντιπαθείς κάθε είδους γραφειοκρατία, μη προσπαθήσεις σήμερα να την αποφύγεις, θα γλιτώσεις αργότερα πολύ κόπο αν φανείς συνεπής.
Σκορπιός
Η Σελήνη αναχωρεί από το ζώδιό σου σήμερα αφού θα έχει πραγματοποιήσει μια σημαντική σύνοδο με το Δία, για να εγκατασταθεί στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο σου, άρα στις μόνιμες σχέσεις σου, όπου θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Άρη, αυξάνοντας το δυναμισμό σου αλλά και την νευρική υπερένταση. Ταυτόχρονα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Πλούτωνας, θα είναι σε θετική προσέγγιση με τον Ήλιο από τον Υδροχόο και αυτό σε βοηθάει να ισορροπήσεις κάποιες εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσα σε φίλους σου και ανάμεσα σε συγγενείς. Έχεις πολύ καλή σχέση με Λέοντες και Υδροχόους σήμερα, αλλά και με Κριούς και Τοξότες.
Τοξότης
Καθώς ο κυβερνήτης σου ο Δίας θα είναι σήμερα σε σύνοδο με τη Σελήνη στο Σκορπιό και στον 12ο Οίκο σου που αντιπροσωπεύει την κάμαρα με τα μυστικά, πιθανόν να μάθεις κάποια πολύ συγκινητικά πράγματα για το παρελθόν σου ή για ανθρώπους που αγαπάς. Ταυτόχρονα ο Άρη από το ζώδιό σου θα είναι σε τέλεια σχέση με τον Ήλιο από τον Υδροχόο και η Σελήνη σε επισκέπτεται αργότερα μέσα στην ημέρα, κάνοντας σύνοδο με τον Άρη. Όλες αυτές οι επιρροές αυξάνουν τόσο το δυναμισμό σου όσο και τον εγωισμό και το συναισθηματισμό σου. Θα βρεθείς πολύ κοντά με Καρκίνους, ενώ οι Κριοί και οι Λέοντες είναι σταθερές αξίες στο ερωτικό σου χρηματιστήριο.
Αιγόκερως
Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου δεν σταματάει να παράγει συγκινήσεις. Σήμερα θα βρεθεί σε μια εξόχως καλή σχέση με τον Ήλιο από τον 2ο Οίκο σου στον Υδροχόο και ένα ξαφνικό -ίσως λίγο απόκοσμο- φως θα φωτίσει τις μόνιμες σχέσεις σου και τις περιουσιακές σου υποθέσεις. Πρόσεξε, θα λειτουργήσεις πολύ συναισθηματικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητη περιουσία, ίσως θελήσεις να απαλλαγείς από κάποιες ενοχές του παρελθόντος χαρίζοντας σε ανθρώπους κάποια δικαιώματά σου -μπορεί να είναι καλή καρμική λύση αυτό, μπορεί όμως και να το μετανιώσεις αργότερα.
Υδροχόος
Έχεις τόσες πολλές πλανητικές επιρροές σήμερα, που η ημέρα θα σου φανεί πολυδιάστατη -και όντως θα είναι. Μια πολύ καλή σχέση ανάμεσα στον Ερμή από το ζώδιό σου με τον κυβερνήτη σου τον Υδροχόο από τον Κριό κυριαρχεί και φωτίζει την επικοινωνιακή σου δυνατότητα. Ίσως να μπορείς να έχεις μια μεγάλη επιτυχία σε εμπορικές συμφωνίες, ίσως να μπορείς να εξομαλύνεις με πρωτότυπους τρόπους φιλικές και αδελφικές σχέσεις, ενώ έχεις ταυτόχρονα ευφράδεια, γοητεία και πειστικότητα. Καθόλου άσχημα!
Ιχθείς
Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ποσειδώνας, θα βρεθεί σήμερα σε εξαιρετική σχέση με τον Ερμή από τον Υδροχόο και τον 12ο Οίκο σου των καρμικών χρεών αλλά και των ανταποδόσεων. Η συναισθηματική σου σφαίρα πιθανόν να δονηθεί από μια θετική συλλογή πληροφοριών γύρω από ανθρώπους του παρελθόντος σου. Η δημιουργικότητά σου ενώνει δύο πεδία, την καρδιά σου και το μυαλό σου σε μια δυναμική ενότητα. Αυτό το γεγονός, πέρα από το ότι σε ευνοεί για να ασχοληθείς επαγγελματικά με ενδιαφέροντα θέματα σε ευνοεί και ερωτικά, αφού προσθέτει βάθος και ποιότητα στην επικοινωνία σου με τους άλλους.

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]