Θυμάστε τον Γέροντα που κάηκε το σπίτι του και έσωσε το γατάκι από τη φωτιά; Ζούνε σήμερα μαζί

ΓΑΤΑΚΙ ΓΕΡΟΝΤΑς ΦΩΤΙΑ

Viral εικόνες
Ο Αλί Ντέντε στην Τουρκία πριν από τρία χρόνια είδε το σπίτι του να γίνεται στάχτη από τη φωτιά. Από το μκρό ξύλινο σπίτι αυτό μόνο το γατάκι που στη φωτογραφία κράτα με δάκρυα στα μάτια κατάφερε να βγει ζωντανό.

Ο Γέροντας προσπάθησε να ανάψει τα ξύλα στη σόμπα του με βενζίνη για να ζεσταθεί όμως αυτό προκάλεσε πυρκαγιά στο σπίτι, αν και ο ίδιος κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να σώσει το σπίτι .

Καθώς οι πυροσβέστες προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο του γέρου, ο οποίος πίστευε ότι είχε χάσει τα πάντα όταν κατάφεραν να σώσουν το μικρό γατάκι του 83χρονου.

Σήμερα 3 χρόνια μετά ο γάτος ζέι με τον 86χρονο στο σπίτι και όλα δείχνουν όμορφα

Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα

Η Νικόλ είναι η αλήθεια έχει πλησιάσει τον Σάκη Κατσούλη με σκέρτσο και νάζι και αυτό φαίνεται να απέδωσε Αφού σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν συνυποψήφια με τον τριαντάφυλλο συν και την Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor Spoiler: Ποιά αποχώρηση, ΠΑΝΤΟΦΛΑ από Μαριαλένα στο Σάκη επειδη…

Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Στο Survivor ο Τριαντάφυλλος ξεμωράθηκε