in

Θυμάσαι την Αρετή Κοσμίδου απο το The voice of Greece; Δες πως είναι σήμερα

Άλαλα τα χείλη των ασεβών…με τη νέα εικόνα της Αρετής Κοσμίδου


Διαφήμιση

Δείτε το κανάλι της στο youtube εδώ

Η Αρετή Κοσμίδου από την Αλεξανδρούπολη ήταν η αποκάλυψη του The Voice πριν από 10 χρόνια. 16χρονη τότε εντυπωσίασε κριτές και τηλεθεατές και έφτασε μέχρι τον τελικό.
Αφού Τελείωσε το σχολείο έφυγε για Αγγλία για να συνεχίσει τις σπουδές της πάνω στη μουσική. Πλέον ζει στο Λονδίνο εδώ και 8 χρόνια!

Από τότε πολλά άλλαξαν.

Η Αρετή Κοσμίδου έχει αλλάξει πάρα πολλές φορές το look της, έχει αποκτήσει παιδί και ψάχνεται ακόμα εσωτερικά. Όλο αυτό αποτυπώνεται και στην εικόνα της, ενώ η μουσική της ακόμα και αν δεν έχει χτυπήματα στο YouTube, \είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Εμείς δηλώνουν φανατικοί της μουσικής που υποστηρίζει και είμαστε πεπεισμένοι και σίγουρη ότι αυτό το κορίτσι θα κάνει μεγάλη καριέρα στην μουσική αρκεί να της δοθεί η μεγάλη ευκαιρία.
Και φυσικά δεν μιλάμε για την Ελλάδα αλλά για το εξωτερικό

Η ίδια δηλώνει για τις αλλαγές στην εμφάνισή της:

«Η αλλαγή μου ξέρω ότι μπορεί να είναι σοκαριστική, αλλά βρίσκω τον εαυτό μου μέσα από αυτήν. Αλλάζω τα μαλλιά μου κάθε τρεις εβδομάδες. Τα έχω κόψει τέσσερις φορές, σχεδόν τα είχα ξυρίσει, και έχω αλλάξει στυλ πάνω από δέκα φορές. Τώρα έχω ξανθά και μακριά πλεξουδάκια που μου τα έκανε μια φίλη μου από τη Νιγηρία. Νιώθω πολύ ωραία με τον εαυτό μου σήμερα. Νιώθω αποδεκτή και χαίρομαι που οι άνθρωποι εδώ με δέχονται όπως είμαι, όπως σκέφτομαι, όπως μιλάω, όπως κινούμαι», είχε δηλώσει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξη της
σχετικά με τους πειραματισμούς της στο look.

Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στην πρωινή εκπομπή του Star

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: Ποδήλατο ταπεινώνει Ferrari

αργύρης αγγέλου παρα πεντε

Αργύρης Αγγέλου: Τους έφτυσε; Αποκαλύπτει τους λόγους που έχει χαθεί με τους πρωταγωνιστές του Παρα Πέντε