in

Θρίλερ δίχως τέλος: Η Αγγελική Τσιόλα καταρρρίπτει την ασφυξία για την Ίριδα και βάζει «φωτιά» στην υπόθεση Πισπιρίγκου

Υπόθεση Πάτρας: Η κατάθεση της Αγγελικής Τσιόλα

Η μια ανατροπή μετά την άλλη έρχεται για την υπόθεση της Πάτρας και για τα αίτια των θανάτων των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αυτή τη φορά, η ανατροπή έρχεται από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα η οποία απορρίπτει τους ισχυρισμούς άλλων δύο ιατροδικαστών για την αιτία θανάτου της μικρής Ίριδας.

Διαφήμιση

Η ιατριδοκαστής Αγγελική Τσιόλα εκλήθη κάτω από άκρα μυστικότητα για συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με το πόρισμά της για τον θάνατο της 6,5 μηνών Ίριδας.

Το “Χαμογέλα και Πάλι” στο Mega μετέδωσε την εν λόγω κατάθεση, η οποία βάζει “φωτιά” στην εκδίκαση της υπόθεσης.

«Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα με την κατάθεσή της στις 20 Ιανουαρίου 2023, που πραγματοποιήθηκε μετά την απολογία της κατηγορουμένης, με βιβλιογραφική τεκμηρίωση καταρρίπτει όπως ισχυρίστηκε η ίδια, τον μηχανισμό και την αιτία θανάτου του βρέφους, όπως είχαν διατυπωθεί από τους ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρηα. Δηλαδή την ασφυξία με απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

Θρίλερ δίχως τέλος: Η Αγγελική Τσιόλα καταρρρίπτει την ασφυξία για την Ίριδα και βάζει «φωτιά» στην υπόθεση Πισπιρίγκου

Η Αγγελική Τσιόλα για το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα

«Σύμφωνα με την ίδια, με βιβλιογραφία την οποία, κανένας από τους δύο γνωμοδοτούντες αλλά ούτε και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, είχαν μπει στη διαδικασία να προσκομίσουν πριν απόδειξη των αίτιών, αλλά και του μηχανισμού θανάτου».

«Η αιτία θανάτου όπως έχει δοθεί στην τελική κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, είναι απροσδιόριστη».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση
Πάολα φωκα καταγωγή

Πάολα Φωκά: Μας φλόμωσε στο ψέμα. Ποια τσιγγάνα; Έκανα σολάριουμ για να μοιάζω…

Η «Μαύρη Βίβλος» της Τζένης Χειλουδάκη άνοιξε ξανά – Σεξ, διαστροφές, κοκαΐνη & διάσημοι πελάτες. Τους πετσόκοψε όλους