Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Πέμπτη, Σεπ 18, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > The Voice – Joanne: H νόσος Στάργκαρντ, η υπέροχη σχέση με τους γονείς της και η επιθυμία της να διαγωνιστεί στη Eurovision
koolgirls

The Voice – Joanne: H νόσος Στάργκαρντ, η υπέροχη σχέση με τους γονείς της και η επιθυμία της να διαγωνιστεί στη Eurovision

Φαίη Αλεξοπούλου
Last updated: 10 Μαΐου, 2022 6:17 μμ
Φαίη Αλεξοπούλου
Published: 10 Μαΐου, 2022
Share
SHARE

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και τη δημοσιογράφο Γεωργία Ευσταθίου παραχώρησε η Joanne Γεωργακοπούλου, την οποία γνωρίσαμε από το The Voice του 2021, στο οποίο αναδείχθηκε και η μεγάλη νικήτρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου) (@its._joanne)

 

Ερωτηθείσα πώς νιώθει που στα 21 της χρόνια έχει κερδίσει στο The Voice και τα τραγούδια της έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, απάντησε: «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είναι περίεργο, αλλά είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία και μου έχουν δοθεί τόσα πράγματα».

Σχετικά με το πώς αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο «The Voice», εξήγησε: «Ήμουν στο σπίτι μίας φίλης μου, κάναμε ένα karaoke night και μου λέγανε “γιατί δε δηλώνεις συμμετοχή στο Voice;”. Εγώ τους είπα “δεν υπάρχει περίπτωση, ντρέπομαι, δεν είμαι για τέτοια πράγματα”. Η φίλη μου είχε ανεβάσει στα social media ένα βίντεο, κάποιος το είδε και το έστειλε στην παραγωγή. Από την παραγωγή της έστειλαν μήνυμα για εμένα, αν θέλω, να δηλώσω συμμετοχή. Οπότε αποφάσισα να πάω».

Για το πώς αντέδρασαν οι γονείς της, όταν τους είπε ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με το τραγούδι, τόνισε: «Οι γονείς μου, ως καλλιτέχνες, είναι πάντα πολύ υποστηρικτικοί. Είμαστε αντισυμβατική οικογένεια και το χαίρομαι αυτό. Πάντα με συμβουλεύουν και με στηρίζουν. Όταν ακούμε ραδιόφωνο με τον μπαμπά μου και παίζει το τραγούδι μου, ενθουσιάζεται, χορεύει, είναι πολύ γλυκούλης. Έχουμε μία τέλεια σχέση, τη χτίσαμε μέσα στα χρόνια, γιατί πέρασα μία τρελή εφηβεία.
Είμαστε πολύ ανοιχτοί μεταξύ μας, τα συζητάμε όλα, δεν τους κρύβω πράγματα, δεν έχω και λόγο να τους κρύψω».

Όσον αφορά την ασθένεια που την ταλαιπωρεί από μικρή ηλικία, η Joanne δήλωσε: «Στα 15 μου διαγνώστηκα με τη νόσο στάργκαρντ. Είναι εκφύλιση της οχράς κηλίδας, επηρεάζει το κεντρικό σύστημα της όρασης, δεν μπορείς να εστιάσεις πολύ καλά, τα βλέπεις όλα πολύ θολά. Κάποια στιγμή, συνειδητοποίησα ότι δεν βλέπω τίποτα. Νόμιζα ότι ήταν ο αστιγματισμός μου. Πήγα στον οφθαλμίατρο, αλλά δεν έβρισκε κάτι, γιατί ο οφθαλμίατρος δεν μπορεί να το βρει αυτό. Με έστειλε σε ένα ειδικό κέντρο.

Στην αρχή ένιωθα περίεργα, γιατί δεν το είχα ακούσει ξανά, δεν ήξερα τι είναι, δεν ήξερα τι θα κάνω, είναι και εκφυλιστική, οπότε δεν ξέρεις πόσο μπορεί να προχωρήσει. Μετά το ξεπέρασα, πλέον ούτε που το σκέφτομαι. Κάνω πολύ αυτοσαρκασμό και πλάκα πάνω σε αυτό. Θεωρώ πως ό,τι έχουμε, πρέπει να το γελάμε και λίγο».

Τέλος, η ανερχόμενη τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να διαγωνιστεί στη Eurovision: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να είχα την ευκαιρία να εκπροσωπήσω στη Εurovision είτε την Ελλάδα είτε την Κύπρο, γιατί είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ να το ζήσω».

Διαφήμιση
TAGGED:Joannethe voice
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΦαίη Αλεξοπούλου
Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη. Για επικοινωνία: fayalexopoulou@koolnews.gr
Weather
23°C
Athens
broken clouds
24° _ 22°
55%
6 km/h
Πε
24 °C
Πα
26 °C
Σα
26 °C
Κυ
29 °C
Δε
29 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Τραγική κατάληξη στη Γλυφάδα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε κάδο ανακύκλωσης ρούχων

Kool Team
2 Min Read

Οδήγηση χωρίς δίπλωμα: Πρόστιμα, ποινές, ακόμα και ΙΣΟΒΙΑ. Τι ισχύει στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Kool Team
3 Min Read

Αυτοκτονία 38χρονου κρατούμενου στο Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου: Ερωτήματα για τις συνθήκες κράτησης

Kool Team
2 Min Read

You Might Also Like

koolgirls

Κατερίνα Στικούδη: Τότε που έβαφε τα μαλλιά της κάθε χρώμα που υπήρχε

0 Min Read
koolgirls

Τζεν Σέλτερ: Τα πιο διάσημα οπίσθια του Instagram έφτασαν τα 13,7 εκ followers. Δεν έχεις ξαναδει τέτοια σε φωτογραφία!

3 Min Read
koolgirls

Αχ Ελένη! Η Έλενα Κρίστενσεν με ζαρτιέρα και ανυπαρκτα ΕΣΩPOYΧΑ – Εντεκαδάτη στα 53 της. Η φωτογραφία που έριξε το Instagram

2 Min Read
koolgirls

Αλεχάντρα Γκιλμάντ: Από το Μεξικό με αγάπη! Τόπλες και καυτή στο «Maxim». Φωτογραφίες έπος

1 Min Read
koolgirls

Έγινε μόδα: Τζούλιαν Χαφ, Νίνα Ντόμπρεβ, Μιλίσα Σίαρς – Μοστράρουν οπίσθια για φωτογραφία στο instagram χωρίς μαγιό

1 Min Read
koolgirls

Σίντι Πράντο: Οι εμφανίσεις με μαγιό και το ΣΚΑΦΑΤΟ πάρτυ αναστάτωσαν το Μαϊάμι

1 Min Read
koolgirls

Ντενίς Σέφερ: Φωτογραφία – Δες τη με μαγιό και θα τα παίξεις

1 Min Read
koolgirls

Ναντέζντα Ντουμποβίτσκαγια: Η αθλήτρια του ύψους από το Καζακστάν που ήρθε η ώρα να μάθεις

4 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?