Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τρίτη, Απρ 7, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > The bachelor: Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο του ριάλιτι
Media

The bachelor: Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο του ριάλιτι

Kool Team
Last updated: 9 Αυγούστου, 2024 11:51 μμ
Kool Team
Published: 9 Αυγούστου, 2024
Share
SHARE

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο πρώτος Έλληνας Bachelor και αγαπημένος παρουσιαστής, περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του, καθώς θρηνεί τον χαμό του αγαπημένου του παππού. Ο παππούς του Βασιλάκου, με τον οποίο είχε μια ιδιαίτερη και στενή σχέση, έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια.

Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μοιράστηκε τη θλίψη του με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας γνωστή τη δυσάρεστη είδηση. Σε μια συγκινητική ανάρτηση, ο Βασιλάκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Αιγιάλη και η Αμοργός πενθεί παππούλη! Αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο! Πάλεψες με αξιοπρέπεια και δεν παραπονέθηκες ποτέ παππούλη μου! Μέσα σε ένα μήνα ακριβώς πήγατε και οι δύο παππούδες για το μακρινό ταξιδάκι σας! Λες και ήσασταν συνεννοημένοι! Σε πήρε κοντά του ο παππούς Παναγιώτης».

Με τα λόγια αυτά, ο Παναγιώτης αναφέρθηκε στην αξιοπρέπεια με την οποία ο παππούς του αντιμετώπισε την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε, ενώ υπογράμμισε τη βαθιά σχέση που είχε με τον δεύτερο παππού του, ο οποίος επίσης έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.

Το αντίο που ραγίζει καρδιές

Σε άλλη ανάρτησή του, ο Βασιλάκος αποχαιρέτησε τον παππού του με λόγια γεμάτα αγάπη και ευγνωμοσύνη. «Καλό ταξίδι παππούλη μας! Έναν χρόνο πάλεψες με το θηρίο! Ήθελες να ζήσεις! Αλλά δε σου αξίζει τέτοια ζωή! Εμείς θα σε θυμόμαστε καμαρωτό αγέρωχο παλικάρι! Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλες μας τις στιγμές που βλέπαμε ποδόσφαιρο! Πόσο χαιρόσουν όταν ήμασταν παρεούλα», έγραψε ο Παναγιώτης, φανερώνοντας πόσο πολύ εκτιμούσε τις στιγμές που περνούσαν μαζί.

Η σχέση του Βασιλάκου με τον παππού του ήταν κάτι παραπάνω από απλή οικογενειακή σχέση. Οι δύο τους είχαν αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό, γεμάτο αγάπη και κοινές αναμνήσεις, ειδικά από τις στιγμές που μοιράζονταν μαζί βλέποντας ποδόσφαιρο, κάτι που φαίνεται να ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τον Παναγιώτη.

Το βαρύ πένθος και η στήριξη από το κοινό

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν είναι μόνος σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Οι διαδικτυακοί του φίλοι και θαυμαστές έσπευσαν να του εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους και να του στείλουν λόγια παρηγοριάς. Το βαρύ πένθος που βιώνει, όμως, είναι μια προσωπική δοκιμασία που σίγουρα θα αφήσει ένα βαθύ σημάδι στην καρδιά του.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:the bachelorΠαναγιώτης Βασιλάκος
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
14°C
Athens
clear sky
16° _ 12°
70%
Τρ
25 °C
Τε
22 °C
Πε
14 °C
Πα
15 °C
Σα
13 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Θεσσαλονίκη: «Έσπασαν το αμάξι μου» – Ξέσπασε η δικηγόρος των καταδικασθέντων στην υπόθεση της Ιωάνας Τούνη

Kool Team
3 Min Read

«Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»: Το αιματοβαμμένο τέλος της Ξένιας – Ο Ηλίας σπέρνει τον θάνατο και αυτοκτονεί!

Kool Team
3 Min Read

«Ήθελε να κρατήσει το υλικό»: Η τραγουδίστρια που πήγε στο σπίτι του πρώην της για να διαγράψει το παρελθόν της και τις γυμνες φωτογραφίες της

Kool Team
3 Min Read

Survivor Spoiler 6/4: Η μεγάλη επιστροφή των Αθηναίων και το «ξέσπασμα» της Μαντίσα που αλλάζει τα πάντα

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ INSTAGRAM Όλα τα άρθρα από το Koolnews
Media

Νίκος Μουτσινάς τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε το Καλό μεσημεράκι

0 Min Read
Media

Ράδιο Αρβύλα: Ο Αντώνης Κανάκης για το βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. ABABA

1 Min Read
Media

Βρε, πώς έχεις μεγαλώσει! Δέκα ηθοποιοί που ενηλικιώθηκαν στη μεγάλη οθόνη. Εικόνες και βίντεο

7 Min Read
Media

Αναστασία Γιάμαλη: Από τα κομματικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην ενημερωτική εκπομπή του MEGA – Η (καθόλου) ουδέτερη φωνή της «ενημέρωσης»

4 Min Read
Medianews

Θειικό οξύ: Viral Βίντεο μετά από 40 χειρουργεία. Επίθεση με βιτριόλι στην 24χρονη Katie Piper

5 Min Read
Ντοναλντ Τραμπ κορωνοιο
MedianewsShowbiz

Με Κοροναϊό ο Ντόναλντ Τραμπ; Γιατι δεν πάει για εξετάσεις; Εντείνονται οι ανησυχίες

1 Min Read
Media

Σάλος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: ρώτησαν αν θα ακυρωθεί ο γάμος του 30χρονου που πνίγηκε στο bachelor party

2 Min Read
Medianews

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξεχάσαμε την Μενεγάκη και έστειλε κάτι σαν την Κατερίνα Καινούργιου για..Λεξικά

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?