in

Τατουάζ: Quote tattoos – Η μόδα που ξαναέγινε… μόδα

Λένε πως το επάγγελμα του μέλλοντος θα είναι εκείνο που θα αναλαμβάνει να σβήσει τα ίχνη από tattoo. Ως τότε όμως, δες τα καλύτερα quotes tattoos που ανακαλύψαμε που στάζουν… φιλοσοφία.

Όλο και πλησιάζει ο καιρός που τα μπουτάκια -χεράκια- μπρατσάκια θα είναι και πάλι έξω λοιπόν, γενικότερα τα σημεία του σώματος μας θα είναι ακάλυπτα και άρα εκτεθειμένα στα βλέμματα, για να αποδείξουν ότι όσοι δεν έχουμε tattoos είμαστε ίσως πλέον και η μειοψηφία. Πάνω λοιπόν στη φάση που η δερματοστιξία διανύει περίοδο βαθιάς mainstreamίλας και ενώ νομίζαμε πως κάπως είχε καταλαγιάσει αυτή η μανία του να καλύψεις έστω και ένα χιλιοστό των τετραγωνικών σου από ένα μικρό έργο τέχνης, να σου, πετιέται πάλι και έχουμε μία από τα ίδια.

Διαφήμιση

Αυτή τη φορά η τάση που ανθίζει όπως η άνοιξη (μα πόσος λυρισμός επιτέλους;) και έχει μεγαλύτερη ζήτηση είναι τα quote tattoos, δηλαδή το να γράφεις φιλοσοφημένες εκφράσεις, ή αποστάγματα ζωής και εμπειριών ή έστω κάποια mottoes και στίχους από αγαπημένα τραγούδια που σημαίνουν κάτι ξεχωριστό για εκείνον που “χτυπάει” το τατουάζ.

Αν αμφιταλαντεύεσαι για το ποιο θα είναι το νέο σου απόκτημα πάνω στον ζωντανό καμβά που λέγεται σώμα σου, μπορεί κάποιο από τα σχέδια που θα δεις στην παρακάτω gallery να αποτελέσει ωραιότατη έμπνευση. Αλλιώς απλά θαυμάζεις, γιατί τα περισσότερα από αυτά εκτός από βαθυστόχαστα, είναι βγαλμένα από την ταπεινή μας καθημερινότητα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Τραγωδία στα Τέμπη: Σήμερα η κηδεία της Αθηνάς στην Κατερίνη. Ήταν αδερφή ποδοσφαιριστή

Viral: Αυτές τις ΑΤΑΚΕΣ λένε – Δημοσιογραφικά κλισέ που βλέπουμε σε τίτλους και ξερνάμε