ΖΩΔΙΑ: Προσοχή, αυτά ΑΓΑΠΟΥΝ τόσο πολυ που… ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ. Ποια ειναι;

ζωδιο αγαπη

Ζωδιο

Σκέψου το πολύ καλά, πριν κάνεις σχέση με ένα από αυτά τα ζώδια.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι κτητικός. Και αγαπά πολύ και με όλη του την καρδιά. Δίνεται στο άλλο του μισό και το φροντίζει σαν μικρό παιδί. Θέλει να περνάτε τον περισσότερο χρόνο μαζί και να έχετε μάτια μόνο ο ένας για τον άλλο. Ο Ταύρος θα σε ρωτήσει αν έφαγες, αν πήρες ζακέτα γιατί κάνει κρύο, αν γύρισες σπίτι με ασφάλεια κτλ. Μπορεί στην αρχή να σου φανεί γλυκούλης, όμως αν αυτό συνεχιστεί για πολύ καιρό, τότε θα…

νιώθεις να καταπιέζεσαι από την τόση αγάπη και το μεγάλο ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν ο Καρκίνος κάνει σχέση, τότε δίνεται 100%. Αγαπά την οικογένειά του και τα δικά του πρόσωπα όσο τίποτα στον κόσμο και θέλει να τα φροντίζει και να τα περιποιείται. Θα είστε… αυτοκόλλητοι. Θα σου μαγειρεύει, θα σου πλένει, θα θέλει να τα κάνετε όλα μαζί. Όπως και ο Ταύρος, θα σε ρωτά αν κρυώνεις, αν έφαγες, πώς νιώθεις και αν δεν νιώθεις καλά γιατί σου συμβαίνει αυτό. Το ενδιαφέρον του ξεπερνά πολλές φορές τα όρια, φτάνει στην υπέρ-προστασία και εκεί που από τη μια νιώθεις κολακευμένος/η από την αγάπη, από την άλλη πνίγεσαι γιατί δεν σε αφήνει να έχεις τον χώρο σου και τον χρόνο σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Δεν υπάρχει περίπτωση στην σχέση με έναν Ιχθύ να “αναπνέεις”. Δεν θα σε αφήσει. Για εκείνον θα είσαι ο κόσμος του όλος και θα θέλει να τα κάνετε όλα μαζί. Θα θέλει να σε φροντίζει και να σε έχει συνέχεια υπό μιας μορφής… έλεγχο. Ο Ιχθύς θα “κολλήσει” πάνω σου και δεν θα σου δώσει ούτε χώρο, ούτε χρόνο για σένα. Και φυσικά δεν θα καταλάβει ποτέ το πόσο σε πνίγει όλο αυτό. Θα θεωρεί ότι απλώς σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη του και εσύ του δείχνεις… αχαριστία που δεν το αναγνωρίζεις.

ΠΗΓΗ

πανος ζαρλας κηδειΑ

Power of Love: Ποιοι ΠΑΙΚΤΕΣ θα πάνε στην κηδεία του ΠΑΝΟΥ ΖΑΡΛΑ. Τι θα κάνει η Μαρία Μπακοδήμου

survivor spoiler ΔΙΑΡΡΟΗ

Survivor Spoiler: Διαρροή ΤΩΡΑ. Ποιος νικά απόψε την πρώτη ασυλία