in

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη – Εξετάζεται ο μάρτυρας-«κλειδί»

Συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή 29/4, η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα, έφτασε λίγο πριν τις 09:00, με συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια, προκειμένου να παρακολουθήσει – όπως κάνει κάθε φορά – από κοντά όλη τη διαδικασία και τις καταθέσεις των μαρτύρων.

Όπως μετέδωσε πριν λίγο η Ελένη Μουστάκη στο «MEGA Καλημέρα», σήμερα η δίκη επικεντρώνεται στον δεύτερο καταγγελλόμενο βιασμό. Θα καταθέσει ο ηθοποιός-αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως και ισχυρίζεται ότι είδε τον Δημήτρη Λιγνάδη στην Επίδαυρο, την επίμαχη περίοδο και στη συγκεκριμένη περιοχή που ο καταγγέλλων υποστηρίζει ότι έγινε ο βιασμός.

Διαφήμιση

Πέρα από αυτόν τον μάρτυρα, θα καταθέσει και ο ο ιδιοκτήτης του καταλύματος στην Επίδαυρο, στο οποίο φέρεται να είχε πάει ο Δημήτρης Λιγνάδης μαζί με τον δεύτερο καταγγέλλοντα και τον φίλο του. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, όπου φέρεται να έγινε η πράξη του βιασμού και θεωρείται μάρτυρας-«κλειδί», αφού θα εξεταστεί από τους συνήγορους και των δύο πλευρών και αναμένεται πως θα δώσει φως στην υπόθεση.

Επιπλέον, υπάρχουν ακόμα δύο μάρτυρες, οι οποίοι πρόκειται να καταθέσουν για την πρώτη υπόθεση, τον πρώτο καταγγέλλοντα, τον Αλί.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Χ-Factor: Το Chair Challenge έφτασε! Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στα live του μουσικού talent show;

Σταμάτης Γονίδης: Υποστηρίζει ξανά ότι μετακινεί αντικείμενα με την σκέψη του και μόνο – Πώς το εξηγεί;