Ο James Καφετζής αναφέρθηκε για το λόγο με τον οποίον τα έσπασαν με τον Αατζούν Ιλίτζαλι.
Οι σχέσεις μου μαζί του έσπασαν από τότε στον Άγιο Δομίνικο όταν μας κάλεσαν μία μέρα στη βίλα του Ατζούν όσο ήμασταν ριάλιτι ακόμα και μας δήλωσαν ότι το survivor θα παραταθεί για 40 περίπου ημέρες ακόμα.
Μας έταξαν ένα δωράκι και ένα κομμάτι cheesecake.
Εγώ τότε αρνήθηκα και οι σχέσεις μας διαταράχθηκαν.
Στον Άγιο Δομίνικο ήταν να ταξιδέψει ο Νάσος Ντάλλης που τώρα έχει μπει στο big brother. Το ακύρωσαν και πήραν εμένα. Ημουν ο τελευταίος παίκτης επέλεξαν από τους αρχικούς για να ταξιδέψουν και να πάρουν μέρος στο Reality του survivor
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μου ζητάει με το εξώδικο100 χιλιάρικα επειδή πήγα στο Just the two of us χωρίς έγκριση. Το συμβόλαιο είναι για τρία χρόνια και πρέπει να γνωρίζουν τις επιλογές μας και τα επόμενα βήματα που θα κάνουμε. Και φυσικά να δίνουν τη δική τους έγκριση.
Όσο για την εκπομπή της Ιωάννα Μαλέσκου ο James δήλωσε ότι θα ξαναπήγαινε καλεσμένος