in

Survivor spoiler: Έτσι πήρε το κινητό η παίκτρια του ριάλιτι – Παίρνει κεφάλια ο Ατζούν Ιλίτζαλι

Σιγά-σιγά βγαίνουν τα άπλυτα του Survivor Ελλάδας και του all star στη δημοσιότητα μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μπαρτζης ότι έπιασε παίκτη με κινητό τηλέφωνο στη ζούγκλα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η παίκτρια είχε κρύψει πάνω στο σώμα της αρκετά χρήματα και δύο ελληνικές κάρτες SIM.

Διαφήμιση

Πάνω της επίσης είχε φέρει από την Ελλάδα χαρτάκι στα Ισπανικά που έγραφε ότι ζητούσε ένα κινητό τηλέφωνο και έναν ηλιακό φορτιστή τα οποία θα αγόραζε για ένα συγκεκριμένο ποσό!

Βρήκε χωρικούς έδωσε το χαρτάκι και έκλεισε το deal!

Τα υπόλοιπα ήταν εύκολα. Έβαλε την κάρτα sim, ανοιξε το κινητό τηλέφωνο και είχε πρόσβαση και ανοιχτό παράθυρο επικοινωνίας με τη χώρα.

Αυτή τη στιγμή ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει αποφασίσει να πάρει κεφάλια ενώ αναμένεται να περνάει από ακτινογραφία όλους τους παίκτες όταν θα μπαίνουν στα επόμενα survivor.

Οι παρασπονδίες των Ελλήνων παικτών κάνουν κακό σε όλο το project Survivor Ελλάδας αλλά και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ που είναι το κανάλι που παρουσιάζει το reality

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζούλια Αλεξανδράτου: Τι αποκάλυψε για τη βραδιά των καλλιστείων η Έλενα Ασημακοπούλου

Survivor spoiler: Τα drones έπιασαν την παίκτρια με το κινητό στο χέρι. Φωτογραφία και βίντεο από το ριάλιτι