in

Survivor παραλειπόμενα: Θεϊκός Σπύρος Μαρτίκας πετσοκόβει και βάζει τα γυαλιά στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τις τελευταίες ημέρες, οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τον Σπύρο Μαρτίκα, πρώην παίκτη του Survivor, προκάλεσαν αίσθηση.

Αναφερόμενη στον Σπύρο Μαρτίκα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε δηκτικά ότι του του αρέσει το γυαλί, υπονοώντας την τηλεόραση και πρόσθεσε, με μία δόση χιούμορ, ότι μέχρι πριν το Survivor τα μοναδικά γυαλιά που ήξερε ήταν αυτά που πουλάει στο φαρμακείο του, για την όραση.

Αντίθετα με αυτό που θα περίμενε κανείς, ο Σπύρος Μαρτίκας επέλεξε μια ώριμη στάση.

Διαφήμιση

Αγνόησε εντελώς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε για την προσωπική της επίθεση. Επιπλέον, αναφορικά για τα γυαλιά, απάντησε λακωνικά: “Υπάρχουν άνθρωποι που τα χρειάζονται πολύ και τα προσφέρουμε, μάλιστα σε καλή τιμή”.

Η αντίδραση του Σπύρου Μαρτίκα μας υπενθυμίζει ότι, παρά το χαρακτήρα των ριάλιτι, μπορεί να υπάρξει αξιοπρέπεια και ωριμότητα. Ο Σπύρος κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση με στυλ, επαγγελματικότητα και ευγένεια, χωρίς να χάσει την αυτοσυγκράτηση και τον σεβασμό προς τον εαυτό του. Άσε που έκανε και την καλύτερη διαφήμιση του φααρμακείου!




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Survivor: Σάκης Κατσούλης γιοκ. Ο εμμονικός Τριαντάφυλλος χτυπάει ξανά – Για αυτό δε θα ξαναμιλήσει ποτέ

Viral Βίντεο: Δες τον παπα-Μιχάλη του Σασμού τρέντι με κόκκινα παπούτσια