in

Survivor: Σάκης Κατσούλης γιοκ. Ο εμμονικός Τριαντάφυλλος χτυπάει ξανά – Για αυτό δε θα ξαναμιλήσει ποτέ

Μπιφτέκα Loading

Ο Τριαντάφυλλος απαντά γιατί δεν θέλει να ξαναμιλήσει ποτέ στον πρώην κολλητό του, Σάκη Κατσούλη ενώ φυσικά χάλασε η κουμπαριά!
Στις πρόσφατες δηλώσεις του, ο Τριαντάφυλλος, πρώην παίκτης του Survivor, δηλώνει ότι δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο λόγος; Υποστηρίζει ότι τον πρόδωσαν γιατί έκαναν παρέα με τον Κόρο στο δημοφιλές ριάλιτι.

Οι δηλώσεις αυτές αναδεικνύουν το πόσο εμμονικός μπορεί να γίνει ένας πρώην παίκτης και να κλιμακώνει τις αντιδράσεις του γύρω από παίκτες και καταστάσεις ακόμη και χρόνια μετά την ολοκλήρωση του Survivor.

Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι για τον Tριαντάφυλλο έχει τελειώσει χρόνια πριν, φαίνεται ότι οι διαφορές που δημιουργήθηκαν εντός του παιχνιδιού συνεχίζουν να του ορίζουν τη ζωή του!

Διαφήμιση

Το λες και εμμονή.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο αυτές οι αντιδράσεις είναι μόνιμες ή αν απλώς αποτελούν μέρος της showbiz και του παιχνιδιού που θέλει να παίζει ο Τριαντάφυλλος για να παραμένει στον αφρό στα sites και την τηλεόραση!

Κατά 99% βέβαια μπιφτέκα Loading και σε λίγο καιρό να τρέχει να φωτογραφηθεί με τον πιθανό νικητή του Survivor, τον Σάκη Κατσούλη.




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

GNTM: Η Ειρήνη Στεριανού με μαγιό και η πορεία μετά το extreme makeover που την κούρεψαν… Σχεδόν γουλί

Survivor παραλειπόμενα: Θεϊκός Σπύρος Μαρτίκας πετσοκόβει και βάζει τα γυαλιά στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου