in

Survivor Ελλάδας: ΣΤΑΧΤΗ ΟΛΑ – Ποια βίλα στη Γλυφάδα; Πήγε στο ριάλιτι και παίρνει Porsche

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για τα όνειρα παικτών Και τη συμμετοχή τους στο survivor. Άλλοι θέλουν να κάνουν επιχειρήσεις άλλοι να πάρουν βίλα στηα Γλυφάδα τώρα έχουμε και αυτόν που θέλει Porsche

Το Survivor, ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης, μας πρόσφερε αρκετές εκπλήξεις και σημαντικές στιγμές. Όμως, αυτό που κατάφερε να τραβήξει την προσοχή όλων είναι η προώθηση ενός παίκτη που αποχώρησε πριν λίγο, που προκάλεσε αίσθηση και πολλές συζητήσεις.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, επιτυχώντας να κερδίσει την κορυφαία θέση στη σόουμπιζ αποφάσισε να επενδύσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο καιετοιμάζεται να κάνει μια πολυτελή αγορά.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, σκοπεύει να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο Porsche, το οποίο ξεχωρίζει για την απαράμιλλη ποιότητά του και την υψηλή του αξία.

Αυτή η είδηση έρχεται ως απόδειξη του γεγονότος ότι οι προσπάθειες και η αφοσίωση των παικτών στο Survivor μπορούν να αποδώσουν και να μεταφραστούν σε σημαντικά οφέλη.

Ο πρώην παίκτης, εκμεταλλευόμενος την επιτυχία του, έχει τη δυνατότητα να κάνει ονειρεμένες αγορές και να ζήσει τη ζωή που πάντα επιθυμούσε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Άνια Ρούμπικ: Με γόβες και σκίσιμο στο φόρεμα τρώει το παγωτό και “χύνεται” στο γραφείο – Φωτογραφίες

Mamma Mia: Βάζει το μαγιό και θέλει σπρώξιμο. Η Jaclyn Swedberg είναι μάνα για ταινία του Παπακαλιάτη