in

Survivor Ελλάδας – Σοφιάνα Αβραμάκη: Θέλει να κρατήσει επαφές με την Ασημίνα Χατζηανδρέου; Η ίδια απαντά

«Δεν κρατώ καμία κακία σε κανέναν» τονίζει η φυσικοθεραπεύτρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Στην κάμερα του «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα» μίλησε η Σοφιάνα Αβραμάκη και τοποθετήθηκε για όσα ισχυριζόταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για την ίδια και τον Άρη Σοϊλέδη, δημιουργώντας φήμες για ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ τους.

«Δεν κρατώ καμία κακία σε κανέναν, γιατί είμαι αυστηρός κριτής με τον ίδιο μου τον εαυτό. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, έκρινα και δικές μου συμπεριφορές, ζύγισα κάποια πράγματα, ίσως δεν έπρεπε κι εγώ να συμπεριφερθώ έτσι. Η γεύση είναι πάντα γλυκιά.

Μέχρι να μάθουμε τι λεγόταν πίσω από την πλάτη μας και έξω από το Survivor, συμπεριφερόμασταν όλοι κανονικά. Σίγουρα διαταράχθηκαν οι ισορροπίες, γιατί κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μία φήμη, η οποία ήταν ανυπόστατη και πολύ προσβλητική τόσο για μένα όσο και τον Άρη. Φυσικά ήταν και για τη Μαρία Αντωνά, η οποία τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα, να μπω στη θέση της. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί γνωρίζω ότι όταν έχεις μια σχέση, πόσο μάλλον όταν προβάλλεται αυτή η σχέση, είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι σε μια εκπομπή και καλείσαι να σχολιάσεις ενδεχομένως περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα σε ένα τηλεπαιχνίδι που βρίσκεται ο σύντροφός σου. Φαντάζομαι πόσο άσχημο μπορεί να ήταν για την ίδια όλο αυτό που βίωνε» τόνισε η όμορφη φυσικοθεραπεύτρια, η οποία μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα από την Καραϊβική φρόντισε να βρεθεί με την Μαρία Αντωνά και να τα ξεκαθαρίσουν face to face, όπως κι έγινε!

Ακόμη, υπογράμμισε: «Υπάρχει ένα κενό στους τηλεθεατές. Εμείς μιλήσαμε με όλη την ομάδα αν ποτέ κανείς έχει δει κάτι πονηρό, κάτι που αξίζει να σχολιασθεί ως ερωτικό. Όλοι το αρνήθηκαν, ο μόνος που παραδέχτηκε ότι το είπε ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και είπε ότι το έκανε στα πλαίσια του τρολ. Δεν είναι ότι εμείς το αφήσαμε να περάσει έτσι, στο ντου-κου. Σαφώς και το σχολιάσαμε. Από εκεί και πέρα, αποστασιοποιηθήκαμε ακόμη περισσότερο από κάποια άτομα».

Ερωτηθείσα αν και άλλοι παίκτες, πέρα από τους Άρη Σοϊλέδη και Γιώργο Ταλάντσεβ, καταπάτησαν τους κανόνες του Survivor και μίλησαν κρυφά με αγαπημένα τους πρόσωπα, απάντησε: «Εγώ δεν θα μπω στο τρυπάκι ούτε αν γνώριζα κάτι ούτε αν είχα υποψίες ότι και άλλοι έπρατταν κατά αυτόν τον τρόπο. Είναι κάτι σίγουρα άδικο για παίκτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν. Ο Τάκης δεν είχε άδικο ως προς αυτό, όλοι υποστηρίξαμε πως ήταν άδικο. Φυσικά, και είπα στον Άρη ότι ήταν άδικο αυτό που έκανε εκείνος και ο Ντάλα. Και οι ίδιοι το παραδέχτηκαν πως ήταν άδικο».

Σχετικά με το αν θα ήθελε να διατηρήσει επαφές με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, όταν εκείνη επιστρέψει στην Ελλάδα, παραδέχτηκε: «Δεν τελειώνω ανθρώπους, τους οποίους έχω βάλει στη ζωή μου, έτσι απλά. Πιστεύω ότι είναι και οι συνθήκες εκεί που δεν επιτρέπουν να δεις κάποια πράγματα. Με το καλό, όταν βγει, πιστεύω πως θα μας δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε μία κουβέντα εφ’ όλης της ύλης».

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: fayalexopoulou@koolnews.gr