in

Survivor Ελλάδας: Πρώην παίκτρια του ριάλιτι με μαγιό σε αγώνες bodybuilding. Τι θέση πήρε;

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ασχολείται χρόνια με το bodybuilding όμως οι περισσότεροι την μάθαμε και έγινε γνωστή, όταν πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο survivor Ελλάδας, πριν από 2 χρόνια!

Δεν έμεινε πολύ στο ριάλιτι καθώς τις πρώτες ημέρες όπως όλοι οι παίκτες ζορίστηκε αρκετά και η έλλειψη του παιδιού της την έκανε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Μία αποχώρηση που όπως η ίδια ανέφερε λίγο αργότερα σε συνέντευξή της μετάνιωσε.

Κατάφερε ωστόσο να κερδίσει την αναγνωσιμότητα και κάποιες χιλιάδες followers στο instagram!

Διαφήμιση

Με το σύντροφό της είναι μαζί έξι χρόνια και πέρσι αποφάσισαν να παντρευτούν. Η οικογένεια δείχνει να είναι πλέον η προτεραιότητα για την Αθηνά Ευμορφιάδη αφού σιγά-σιγά αποφασίζει να σταματήσει από το kick boxing

Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στο kick boxing και πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ασχολείται με το kick boxing 23 χρόνια και αποφάσισε να αποσυρθώ φέτος και να κρεμάσει τα γάντια..

Έχει τη δική της σχολή πολεμικών τεχνών και ασχολήθηκε με το fitness μπικίνι τους τελευταίους 7 μήνες γιατί θέλει να βάλει και το κομμάτι του fitness στην επιχείρηση της!

Στην τελευταία της εμφάνιση κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση και με χαρά δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες στο instagram όπου και ουσιαστικά δήλωσε ότι έφτασε η στιγμή να αποσυρθεί από το kick boxing, ενώ ανέφερε πως η προπονητική θα είναι η συνέχειά της.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

DIY: Το λίπασμα με μπανάνα που μπορείς να φτιάξεις σε 24 ώρες στο σπίτι και θα αγαπήσουν τα φυτά σου

Σοφία Παθέκα

Δε θέλει κόπο αλλά τρόπο: Σοφία Παθέκα η γυναίκα που μόλις δεις καταλαβαίνεις οτι έφτασε η ώρα να κάνεις γυμναστική