Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο καλοκαιρινό τραγούδι, το «Βάλε τα καλά σου».
Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ως παίκτης του Survivor 2021, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για όσα συμβαίνουν στο φετινό, με τον ίδιο να απαντά σε όλα με ειλικρίνεια. Μάλιστα, «έριξε τα βέλη του» κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.
Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ επικοινώνησαν κρυφά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, πράγμα παράνομο για τους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Πάνος Καλίδης δεν δίστασε να παραδεχτεί, ωστόσο, πως και ο ίδιος, όταν βρισκόταν στο Survivor, είχε στείλει ένα μήνυμα παράνομα.
«Δεν θα τους κατηγορήσω. Κι εμείς, κάποια στιγμή, που ήμασταν στην παραλία με την Κάτια, είχε περάσει ένας κωπηλάτης και μας έδωσε κάτι γαλέτες. Μου έδωσε και το κινητό του και μπήκα στα social, είδα το προφίλ μου και έστειλα κι ένα μήνυμα» τόνισε χαρακτηριστικά.
Για το ειδύλλιο Άρη Σοϊλέδη – Σοφιάννας Αβραμάκη, φήμες τις οποίες ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Τάκης Καραγκούνιας, υποστήριξε: «Το έκαναν άτομα που θέλουν το κακό των παιδιών. Είναι μία τεράστια αδικία αυτή. Είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις έναν καλό παίκτη από τη μέση, γιατί δεν μπορείς να τον νικήσεις.
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ; Δεν έχει αξιοπρέπεια και ο λόγος του δεν έχει βαρύτητα. Εδώ ακούσαμε από τον Εμμανουήλ ότι τώρα που έφυγε η Σοφιάννα, ο Άρης ήρθε κοντά με τη Ναυσικά. Πόσο τραγικό; Αφού με τη Ναυσικά είμαστε φίλοι τόσα χρόνια και γνωριζόμαστε και σαν ζευγάρια».
Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς αντέδρασε ο επιχειρηματίας και σύντροφος της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, Κώστας Πηλαδάκης, στο άκουσμα της δήλωσης του make up artist ότι «κάτι τρέχει» με εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη, ο 44χρονος τραγουδιστής απλά γέλασε.