in

Survivor Ελλάδας: Όταν ο Ατζούν Ιλίτζαλι έδωσε Porsche, ΔΩΡΟ του ΝΤΑΝΟΥ, στην Berna Keklikler


Το 2017, το τουρκικό Survivor πέτυχε κάτι που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, παρουσιαστής και παραγωγός του παιχνιδιού επιβίωσης, αποφάσισε να ανεβάσει τον πήχη αρκετά ψηλά, χορηγώντας ως έπαθλο μία λευκή Porsche.

Το αυτοκίνητο κέρδισε μία τυχερή παίκτρια, η Μπερνά Κεκλικλέρ, μία παρουσιάστρια, ηθοποιός και μοντέλο, καθιστώντας την μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού.

Στο παιχνίδι των ερωτήσεων, οι παίκτες έπρεπε να αναγνωρίσουν τις απαντήσεις που είχαν δώσει οι μητέρες τους σε διάφορες ερωτήσεις, σε μια πρόκληση που συνδύαζε τόσο την ευφυΐα όσο και τη γνώση των παικτών για τις οικογένειές τους.

Διαφήμιση

Στην ίδια χρονιά, το Survivor Ελλάδας είχε ξεκινήσει για πρώτη φορά, με την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι να κερδίζει εκατομμύρια από την ελληνική αγορά, αφού η τηλεθέαση χτυπούσε το 70%.

Θα μπορούσε Λοιπόν κάποιος να ισχυριστεί ότι η Πόρσε προς το τουρκικό Survivor ήταν μία χορηγία του ΣΚΑΪ, φυσικά του Ντάνου, Γιώργου Αγγελόπουλου και της παρέας του που χτυπούσαν τα 70άρια και εισέπραττε εκατομμύρια ο Τούρκος παραγωγός

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Λιονέλ Μέσι: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ρεκόρ. Υπέγραψε στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ και σε ένα 24ωρο οι followers στο instagram αυξήθηκαν κατά 4.000.000

Σίντι Πράντο: Οι εμφανίσεις με μαγιό και το ΣΚΑΦΑΤΟ πάρτυ αναστάτωσαν το Μαϊάμι