in

Survivor Ελλάδας: Ολοι οι παίχτες αναλυτικα

Ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να μας αποκαλύψει 10 μέρες πριν την έναρξη του φετινού Survivor Ελλάδας – Τουρκίας ή αλλιώς Survivor 3 τους 12 παίκτες που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο και θα πλαισιώσουν την Ελληνική ομάδα.
Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες η παραγωγή το είπε και το έκανε! Ο ένας παίκτης πιο φουσκωτός από τον άλλο, όλα γυμνασμένα παιδιά,αγόρια κορίτσια και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ.
Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα αντέξουν στο Survivor και στις κακουχίες που θα περάσουν τους επόμενους έξι μήνες.
Δήμητρα Βαμβακούση: Απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας, μοντέλο, πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ
Δήμητρα Βαμβακούση
Ιουλιέτα Κίτρινου: Φωτομοντέλο και ηθοποιός. Πρώην πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων
Ιουλιέτα Κίτρινου-Survivor-Ελλαδα-Τουρκία
Ρία Κολοβού: Επιχειρηματίας, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας
Survivor-Ελλαδα-Τουρκία-Ρία Κολοβού
Νάντια Μαυρουδέα: Personal trainer, με διακρίσεις σε αγώνες καράτε και crossfit

Αφροδίτη Σκαφίδα: Γυμνάστρια. Έχει συμμετάσχει σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ
Survivor-Ελλαδα-Τουρκία-Αφροδίτη Σκαφίδα
Ντέμη Τσαγανού: Διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, απόφοιτη Σχολής Φυσικοθεραπείας

ΑΝΔΡΕΣ
Τόνι Σταυράτης:

Ασφάλεια σε VIP πρόσωπα και αθλητής πολεμικών τεχνών.Ο Τόνι Σταυράτης είναι ποδοσφαριστής, γεννημένος στην Σαλαμίνα το 1985 και έχει αγωνιστεί σε διάφορες κατηγορίες των Ελληνικών γηπέδων.
Τόνι Σταυράτης
Κυριάκος Πελεκάνος: Πρώην μπασκεμπολίστας στην Εθνική Ομάδα Εφήβων της Κύπρου και personal trainerΟ Κυριάκος Πελεκάνος, είναι ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα του Group Functional Training με την ίδρυση του ATHLETES PERFORMANCE NICOSIA, καθώς και στο one to one Personal Training.
Γεννήθηκε στη Λευκωσία. Υπήρξε καλαθοσφαιριστής του ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ με συμμετοχές και στην Εθνική Κύπρου. Με την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και τη γνωριμία του με την κορυφαία καθηγήτρια Fitness, Ελπίδα Τσίντσιφα, έγινε μέλος της North Academy of Fitness και από τότε συνεχίζει να χαράζει την επαγγελματική του πορεία στον χώρο.

Δημήτρης Μαργαρίτης: Πρώην πρωταθλητής δεκάθλου,Personal trainer και εκπαιδευτής MMA γεννημένος το 1974.

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Σύμβουλος διατροφής και προπόνησης.

Νίκος Κοσμάς: Γυμναστής και προπονητής καράτε με σημαντικές διακρίσεις.Ο Νίκος Κοσμάς είναι παγκόσμιος πρωταθλητής WKF (2011), πανευρωπαϊκός πρωταθλητής (2010,2012), παγκόσμιος κυπελλούχος (2008,2009), βαλκανικός πρωταθλητής 5 φορές, πανελλήνιος πρωταθλητής από το 2005 έως και σήμερα νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη U21 επί 3 χρόνια.
Νίκος Κοσμάς
Σπύρος Γουρδούπης ( Dr. Pips): Ράπερ με σπουδές στην Δομική Βιολογία.
Σπύρος Γουρδούπης

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Διαφήμιση

Αποδοκίμασαν τον Σαμαρά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την δήλωση «Η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική» – Video

μπικινι 2020 Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Όλοι οι άνθρωποι λέμε ψέματα, έχετε αναρωτηθεί όμως το γιατί?