in

Survivor Ελλάδας: Ο Καραγκούνιας τα είπε όλα. Η εμμονή της Μελίνας και το φλερτ Βασάλου-Σταυρούλας Όλη η αλήθεια στη Φαίη Σκορδά

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο παίκτης που αποχώρησε τελευταία από το Survivor, κατά τη διάρκεια της πρωινής τηλεοπτικής εμφάνισής του στο “Πρωινό μου”, είχε πολλά να μας πει.

Κατά τη συνομιλία του με την Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε ειδικά στο φημολογούμενο φλερτ μεταξύ Κωνσταντίνου Βασάλου και Σταυρούλας Χρυσαειδή, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπήρξε ποτέ.

“Ποτέ δεν υπήρξε αυτό το φλερτ”, τόνισε ο Καραγκούνιας, εξηγώντας πως αυτή η φήμη δημιουργήθηκε από τη Μελίνα, η οποία, όπως φαίνεται, είχε μια εμμονή με τον Βασάλο.

Διαφήμιση

Ο Τάκης πρόσθεσε ότι η Μελίνα συνεχώς αλλαζε την “στόχο” της, διαδίδοντας φήμες πρώτα για τη Σταυρούλα, έπειτα για τη Ρία Κολοβού και τέλος για την Εύη Σαλταφερίδου.




Ο Τάκης Καραγκούνιας, με αυτές τις δηλώσεις, φαίνεται πως επιθυμεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το παιχνίδι και τις σχέσεις μεταξύ των συμπαικτών του. Η εμπειρία του στο Survivor μπορεί να έληξε, αλλά είναι σαφές ότι η πραγματική “μάχη” συνεχίζεται εκτός του παιχνιδιού.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Survivor Ελλάδας: Με κίτρινο string μαγιό περιμένει η Καρολίν Καλύβα το Μάριο Πρίαμο – Η αγάπη θα βρει το δρόμο της

Ζώδια: Οι «κανόνες» που πρέπει να ακολουθήσεις αν βγεις ραντεβού με Δίδυμο