Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Παρασκευή, Νοέ 28, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Στο εδώλιο η γυναίκα που έκανε καταγγελία για ερωτικά όργια και εκβιασμό
news

Στο εδώλιο η γυναίκα που έκανε καταγγελία για ερωτικά όργια και εκβιασμό

Στεφανία Καρρά
Last updated: 28 Φεβρουαρίου, 2021 2:28 πμ
Στεφανία Καρρά
Published: 28 Φεβρουαρίου, 2021
Share
SHARE

Κατηγορούμενη για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση βρέθηκε από… «κατήγορος», μετά την αμετάκλητη διάψευση των ισχυρισμών της, μια 32χρονη υπήκοος Αλβανίας που καταμήνυσε 3 ημεδαπούς για εκβίαση και για ομαδικό βιασμό.

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου σχημάτισε εις βάρος της κατηγορητήριο και εξέδωσε κλήση για την παραπομπή της σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, την 8η Ιουνίου 2022.

Θυμίζουμε ότι η Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου κατόπιν προσφυγής της αλλοδαπής κατά διατάξεως αρχειοθέτησης της μηνύσεώς της από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, έκρινε ότι δεν πρέπει να απαγγελθεί εις βάρος των 3 ημεδαπών κατηγορία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, παράνομη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου και χρήση αυτού κατ’ εξακολούθηση αλλά και για παράνομη μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατ’ εξακολούθηση.

Όπως έγραψε η «δημοκρατική» η 32χρονη, χωρισμένη, διέμενε στη Ρόδο τα τελευταία δύο έτη και είχε γνωρίσει μέσω του facebook έναν έγγαμο ημεδαπό, πατέρα δύο παιδιών, με τον οποίο συνήψε σχέση.

Με τον ημεδαπό συνευρίσκετο ερωτικά στην οικία του και όπως υποστηρίζει, το θέρος του 2016 της πρότεινε να της γνωρίσει δύο ημεδαπούς φίλους του. Ο σύντροφός της και οι δύο φίλοι του, την επισκέφθηκαν στην οικία της, κατανάλωσαν αλκοόλ και όταν έπεσαν οι αναστολές της, συνευρέθηκε ερωτικά και με τους τρεις κατά φύση και παρά φύση.

Ο σύντροφός της μάλιστα την ενημέρωσε ότι είχε βιντεοσκοπήσει το όργιο με το κινητό του τηλέφωνο αλλά της είχε υποσχεθεί ότι θα το έσβηνε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 32χρονη, ο ημεδαπός σύντροφός της, της ζήτησε να επαναλάβουν το όργιο, εκείνη αρνήθηκε και τότε την εκβίασε λέγοντάς της ότι αν δεν δεχόταν να συνευρεθεί με τον ίδιο και τους φίλους του, θα αναρτούσε το βίντεο στο διαδίκτυο. Η ίδια, διατείνεται ότι τρομοκρατήθηκε και υπέκυψε και ότι η επόμενη ομαδική τους συνεύρεση έγινε στην επιχείρηση ενός ημεδαπού.

Τα όργια ελάμβαναν χώρα 4-5 φορές τον μήνα για διάστημα ενός έτους. Οπως ισχυρίζεται, ο σύντροφός της τα βιντεοσκοπούσε αρχικά με το κινητό του τηλέφωνο και στην πορεία με επαγγελματική κάμερα.

Η 32χρονη, κατήγγειλε ότι ήταν τρομοκρατημένη και ότι οι 3 ημεδαποί την εξανάγκασαν να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο βεβαίωνε ότι η ομαδική ερωτική τους συνεύρεση και η βιντεοσκόπησή της, γινόταν με την συγκατάθεσή της και έναντι αμοιβής 20.000 ευρώ. Η 32χρονη υποστηρίζει ότι δεν έχει πάρει χρήματα και ότι υπέκυπτε στις εντολές του συντρόφου της.

Η σεξουαλική εκμετάλλευσή της φέρεται, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, να έληξε τον Φεβρουάριο του 2017 όταν υπέστη σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το νησί. Επέστρεψε το θέρος του ίδιου έτους για να εργαστεί σε τοπική επιχείρηση, είχε αλλάξει διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο και όπως διατείνεται, τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ο ημεδαπός πρώην σύντροφός της την προσέγγισε εκ νέου και την εξανάγκασε με απειλές να μπεί στο αυτοκίνητό του. Οπως υποστηρίζει, την οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία και εκεί την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία, ενώ το ίδιο επανελήφθη κι άλλες φορές. Στην πορεία της προκαταρκτικής έρευνας η αλλοδαπή διαπίστωσε και κατέθεσε συμπληρωματικά στους αστυνομικούς ότι δύο τουλάχιστον βίντεο από αυτά που είχαν μαγνητοσκοπηθεί είχαν ανέβει σε κανάλι γνωστής ιστοσελίδας πορνό.

Οι εγκαλούμενοι, επεσήμαναν από την πρώτη στιγμή και οι ισχυρισμοί τους επιβεβαιώθηκαν από την Εισαγγελική έρευνα, ότι δεν είχαν ποτέ κανενός είδους σχέση με την αλλοδαπή και μάλιστα ο ένας υποστηρίζει ότι δεν την γνωρίζει καν οπτικά, ότι δεν την έχει συναντήσει ποτέ και ότι ακόμη και να εμφανιστεί μπροστά του δε θα την αναγνωρίσει. Τόσο η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών όσο και η Εισαγγελία Εφετών, έκριναν ότι ο συγκεκριμένος ισχυρισμός είναι αληθής πράγμα που επιβεβαιώνεται και από καταθέσεις της αλλοδαπής καθώς είναι αδύνατο να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί του και να μην μπορεί να τον αναγνωρίσει ανεπιφύλακτα σε φωτογραφία που της επέδειξαν οι αστυνομικοί.

Κρίθηκε ακόμη ότι η αλλοδαπή δεν προσδιόρισε τους τόπους όπου τελούνταν, κατά τους ισχυρισμούς της, ο εξακολουθητικός βιασμός της, ενώ περαιτέρω δεν επιβεβαιώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της στα γεννετικά της όργανα ιατρικώς, όπως τον περιέγραψε (ρήξη μήτρας).

Επιπλέον τονίστηκε ότι δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι τα βίντεο απεικονίζουν την ίδια, ενώ περαιτέρω δείχνουν μια γυναίκα με έναν άνδρα και όχι με τρείς.

dimokratiki.gr

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΣτεφανία Καρρά
Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο stefania@koolnews.gr
Weather
19°C
Athens
scattered clouds
20° _ 18°
74%
5 km/h
Πα
19 °C
Σα
16 °C
Κυ
17 °C
Δε
16 °C
Τρ
16 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά – Σώος ο 69χρονος οδηγός

Kool Team
2 Min Read

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνισή του με τη Ρεάλ – «Δεν ήμουν καλός»

Kool Team
2 Min Read

Χάος στην Αττική: Σφοδρή καταιγίδα, χαλάζι και κλειστά σχολεία – Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ!

Kool Team
3 Min Read

Έβαλε τα κλάματα η Ιωάννα Τούνη έξω από τα δικαστήρια: «Αν εγώ δεν έχω δικαιωθεί 8 χρόνια, φανταστείτε τι ζουν άλλες κοπέλες»

Kool Team
2 Min Read

You Might Also Like

news

Σεισμοί στη Σαντορίνη καθηγητής Γεράσιμος Παπαδόπουλος: «Η σεισμική ακολουθία έχει όλα τα γνωρίσματα των προσεισμών»

2 Min Read
Η ζωή έχει αρκετές δυσκολίες και σε αρκετές περιπτώσεις είναι και άδικη για ορισμένους ανθρώπους, που απογοητεύονται, βλέποντας τις προσπάθειές τους να πηγαίνουν στράφι, παρά τα προσόντα και τις ικανότητές τους, αφού όλο και κάτι θα πάει στραβά ή κάποιος θα βρεθεί που θα καρπωθεί με ελάχιστη προσπάθεια αυτό για το οποίο κόπιασαν άλλοι. Βέβαια, υπάρχουν κι αυτοί που θεωρούν ότι τους αξίζουν τα πάντα και όταν δεν τα παίρνουν γίνονται πικρόχολοι. Ας δούμε ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που η γλώσσα τους θα στάξει δηλητήριο και γιατί: 1. ΛΕΩΝ Ένας Λέων είναι σαν κακομαθημένο παιδί. Πιστεύει ότι ο κόσμος του ανήκει και θα του προσφερθεί ό, τι θελήσει, άμα τη εμφανίσει. Αυτό είναι και το πρόβλημά του. Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν, όπως ο ίδιος περιμένει, τότε γίνεται έξω φρενών, συμπεριφέρεται άσχημα και βγάζει έπαρση και αλαζονεία, προσβάλλοντας και μειώνοντας τον «αντίπαλο» με το χειρότερο τρόπο. Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου 2. ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο λόγος που η Παρθένος γίνεται πικρόχολη είναι η τελειομανία της. Θέλουν τα πάντα, καταστάσεις, περιβάλλον και ανθρώπους γύρω τους να είναι τέλεια, το οποίο φυσικά και δεν είναι εφικτό, αφού όλο και κάποιο ελάττωμα ή πρόβλημα θα έχουν. Οπότε, όταν έρθει αντιμέτωπη με κάτι κατώτερο του αναμενόμενου, αρχίζει να βγάζει την κακία της μέσω της σκληρής κριτικής της. Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου 3. ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο Σκορπιός είναι από εκείνους που όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, ρίχνει όλη την ενέργειά του εκεί και μόνο, για να το καταφέρει. Γίνεται αυτοσκοπός του και τίποτα δεν μπορεί να τον αποπροσανατολίσει. Αν όμως δεν αποδώσει, δε βρει την ανταπόκριση που περιμένει και γενικά δεν του βγει όπως το έχει στο μυαλό του, γίνεται πυρ και μανία, κακός και ενίοτε άδικα, καθώς πιστεύει ότι η σκληρή του δουλειά θα έπρεπε να αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου 4. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ο τέταρτος της «παρέας» που γίνεται πικρόχολος είναι ο Αιγόκερως, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και σχεδόν πάντα στα επαγγελματικά του γιατί γι’ αυτά θυσιάζει το χρόνο, την ενέργειά του και την προσωπική του ζωή. Δουλεύει σκληρά και με συνέπεια, προσπαθεί και πέρα από τα όριά του και το δηλητήριο ρέει άφθονο από τα χείλη του κάθε φορά που «καπελώνεται» ή κάποιος άλλος με μέσο ή «γλείψιμο» αποκτά αυτά για τα οποία ο ίδιος εργάστηκε.
news

Ζώδια: Αυτά είναι τα πιο πικρόχολα ζώδια – Η γλώσσα τους στάζει δηλητήριο!

3 Min Read
Lifestyle

Όμορφος ψηλός και μελαχρινός: Αυτός είναι ο “άγνωστος” σύζυγος της Νατάσσας Μποφίλιου που τον κρατούσε κρυφό για χρόνια

2 Min Read
news

Ψευδοάνοιξη: Τι Είναι και Πώς να την Διακρίνετε από την Πραγματική Άνοιξη

4 Min Read
koolgirls

Paige Hourigan: Η τενίστρια βάζει το μαγιό της και αναδεικνύει τους απίστευτους κοιλιακούς της

4 Min Read
Showbiz

Ρία Αντωνίου: Στήνεται στις 90 μοίρες και εμεις ξεκινάμε μαθηματικά. Γεωμετρία, άλγεβρα και χάνουμε το μέτρημα

1 Min Read
news

Ευρωεκλογές 2024: Αυτά είναι τα ποσοστά σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις

2 Min Read
koolgirls

Η Σάσα Μπάστα πέφτει στα 4 και κεδίζει την προσοχή σου στη μετά… ριάλιτι εποχή

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?