in

Στιβ Έργουιν: Έπιανε κροκόδειλους από τα εφτά του και τον σκότωσε ένα σαλάχι. Ο κροκοδειλάκιας

Ο Στιβ Έργουιν ήταν Αυστραλός φυσιοδίφης και τηλεπαρουσιαστής ο οποίος έγινε γνωστός με το προσωνύμιο κροκοδειλάκιας.

Κυνηγούσε από τα εφτά του χρόνια κροκόδειλους και είχε γυρίσει δεκάδες ντοκιμαντέρ. Μάλιστα η Αυστραλιανή κυβέρνηση είχε υπολογίσει ότι εξαιτίας του ερχόταν εισόδημα στην χώρα της τάξεως των 100 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο αφού χιλιάδες τουρίστες προγραμμάτισαν ταξίδια για να το παρακολουθήσουν ή να βρεθούν στα μέρη τα οποία είχε βρεθεί!

Στιβ Έργουιν

Διαφήμιση

Γεννημένος το Φεβρουάριο του 1962 έχασε τη ζωή του το 2006 σε ηλικία μόλις 44 ετών όταν δέχτηκε ξαφνικό χτύπημα στην καρδιά από την ουρά ενός σαλαχιού!

Το άκρο του σώματός ενός σαλαχιού καταλήγει σε μακριά ουρά που μοιάζει με μαστίγιο, η άκρη της οποίας σε αρκετά είδη έχει δηλητήριο και σε μερικά ηλεκτρισμό. Αποτελεί ισχυρό όπλο αλλά και όργανο αναπαραγωγής.

Δύο χρόνια πριν το θάνατό του 2004, πάντως, προκάλεσε παγκόσμια κατακραυγή, όταν εμφανίστηκε στην τηλεόραση ταΐζοντας έναν κροκόδειλο και έχοντας στην αγκαλιά του τον γιό του, μόλις δυο μηνών

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Το μεγάλο παζάρι: Η Λίλια Έρμακ που έριξε άκυρο στον Κριστιάνο Ρονάλντο μας δείχνει τι έχασε

Πάσχα στο σπίτι: Αποφυλακίστηκε ο παίκτης ριάλιτι που συνελήφθη με 235 γραμμάρια ναρκωτικά