Στέλλα Μιζεράκη: VIDEO Μίλησε για 1η φορά δημόσια για το θανατηφόρο τροχαίο. Τι λέει η Μαρία Μπακοδήμου

Μαρία Μπακοδήμου

Δειτε και το VIDEO
Η Στέλλα είναι συγκλονισμένη από τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου και δηλώνει πως μόλις άκουσε την είδηση δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.
Η ίδια μίλησε στην εκπομπή, «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνά μετά από τραγικό συμβάν.
Η Στέλλα Μιζεράκη είπε χαρακτηριστικά:
Μέχρι τώρα και εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοια γεγονότα και….
εύχομαι κανένας να μην νιώσει αυτό που νιώσαμε εμείς…..
αυτές τις ημέρες. Δεν το πίστεψα και δεν θυμάμαι πόσες φορές πήρα πίσω τηλέφωνο μέχρι να το πιστέψω, να το επιβεβαιώσω, είχα πάθει ένα σοκ. Δεν μου έχει ξανά τύχει τέτοιο αιφνίδιο περιστατικό χωρίς να το περιμένω. Δεν μπορούσα να το
συνειδητοποιήσω. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου κανένας να μην νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα, την απώλεια ενός δικό του κοντινού του ανθρώπου. Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις.
Και εμείς και οι οικογένειες μας. Για αυτό στεναχωρήθηκαν και οι δικοί μου και προφανώς και οι δικοί του άνθρωποι και για αυτό ήρθαν στην Μυτιλήνη στην κηδεία όλη μου η οικογένεια. Οτιδήποτε και να κάνεις μπροστά σε αυτό το γεγονός είναι λίγο και είμαστε αδύναμοι μπροστά σε τέτοια γεγονότα, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο».
Στέλλα Μιζεράκη: «Με τον Πάνο είχαμε πολύ καλές σχέσεις, παρ’ όλο που είχαμε χωρίσει»
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο μοιραίο βράδυ, όπου έγινε το πάρτι γενεθλίων του Πάνου Ζάρλα, λέγοντας: «Ήμουν στο πάρτι του Πάνου, όπως ήταν και εκείνος στο δικό μου πάρτι γενεθλίων. Παρόλο που είχαμε χωρίσει είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις.
Ό,τι και να είχε γίνει είχαμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές και αυτές θέλω να κρατήσω και εγώ στο μυαλό μου. Όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για αυτό το παιδί. Και πραγματικά, αυτή η φιλία και αυτή η σχέση που είχαμε αναπτύξει ήταν πολύ όμορφη»!
Η πρώτη ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη μετά από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα
Αργά το βράδυ της Παρασκευής, την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Ζάρλας, η Στέλλα Μιζεράκη, έκανε την πρώτη της ανάρτηση σχετικά με το θάνατό του στην οποία έγραψε: «Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί.
Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες…Αυτό ήταν το τραγούδι μας…Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχως για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατι αξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας!!».

panagia portaitisa agio oros

Άγιο Όρος: Έκλεψαν τα τάματα της ιερής εικόνας της Παναγίας της Πορταΐτισσας– Βρέθηκε ο ληστής σε ένα φαράγγι

Survivor spoiler

Survivor Spoiler: Διαρροή Ποιος αποχωρεί σήμερα