in

Σταματίνα Τσιμτσιλή βίντεο ΑΤΥΧΗΜΑ: Στο γάμο του Χάρη Βαρθακούρη ακούστηκε ένα κρακ και άνοιξε το φόρεμα της μέσα στην εκκλησία

Σταματίνα ΤσιμτσιληΤα ατυχήματα με τα κουμπιά που σπάνε είναι συχνά και μπορεί να συμβούν σε όλους μας. Σε στιγμή που δεν το περιμένουμε μπορεί να μας προδώσει ένα κουμπί, μία ραφή, ένα φερμουάρ και να μας φέρει σε δύσκολη θέση!

Κάτι τέτοιο είχε συμβεί με τη Φαίη Σκορδά στην πρωινή εκπομπή, κάτι που στο Happy Day δεν είχαν αφήσει ασχολίαστο

Διαφήμιση

Στο πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρισκόταν και η Ελένη Τσολάκη και οι γυναίκες της εκπομπής είπαν ότι αυτό είναι ένα συνηθισμένο «ατύχημα» και ότι έχει συμβεί σε όλες. Η δε Σταματίνα αποκάλυψε ότι της συνέβη κάποτε κάτι παρόμοιο μέσα σε μια εκκλησία!

Τι έγινε; Η Σταματίνα ήθελε να φορέσει ένα συγκεκριμένο φόρεμα στον γάμο του Χάρη Βαρθακούρη, το φόρεσε με τα χίλια ζόρια μιας και ήταν έγκυος και μέσα στην εκκλησία την ώρα της τελετής έσπασε στο φερμουάρ!

Τι έκανε λοιπόν εκείνη την ώρα; Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια στο Happy Day!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση
Αλίκη Βουγιουκλάκη

ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: “Μου είχε εξομολογηθεί πως έπρεπε να είχε παντρευτεί τον…”

ΕΡΕΥΝΑ: Η επιστήμη σηκώνει τα πόδια ψηλά…Να γιατί οι άνδρες τα χάνουν μπροστά σε μία όμορφη γυναίκα