in

Spotify: Ο αλγόριθμος μίλησε. Αν ακούει αυτά τα 10 τραγούδια τότε θέλει…

Σύμφωνα με το Spotify, αυτά είναι τα 10 καλύτερα τραγούδια για sex

Ο αλγόριθμος του Spotify, αφού ανέλυσε δυόμισι εκατομμύρια μουσικές λίστες με τίτλο “sex”, κατέληξε στα εξής 10 τραγούδια που επιλέγει ο κόσμος να ακούει ενώ κάνει sex.

Ναι, κάποιοι δεν θέλετε καθόλου μουσική στο background αυτές τις ώρες. Δεκτό! Κάποιοι άλλοι έχετε τις δικές σας λίστες και δεν τις αλλάζετε με τίποτα. Κι αυτό δεκτό! Αλλά ok, ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να τις εμπλουτίσετε ή ακόμη και να διαπιστώσετε πως, ναι, η δική σας λίστα είναι καλύτερη ή ναι, είναι καλύτερα να κάνετε όσα κάνετε με την… ησυχία σας!

Διαφήμιση

Ή μπορεί και μόλις ακούσετε αυτή τη λίστα να την ερωτευτείτε και μετά… να ερωτευτείτε. Ποιος ξέρει;

Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα έστω και ένα από τα παρακάτω τραγούδια θα σας ξυπνήσει, αν μη τι άλλο, την όρεξη! Όχι ότι δεν υπάρχουν και τόσα άλλα, αλλά τι κακό μπορεί να προκαλέσει μία λίστα παραπάνω στις λίστες σας; Αντίθετα, μπορεί και να σας σώσει! Ποτέ δεν ξέρεις!

Ιδού λοιπόν η λίστα με τα top10 τραγούδια, συνολικής διάρκειας 36 λεπτών:

1. Intro – The xx
2. From Eden – Hozier
3. Menswear – The 1975
4. Magic – Coldplay
5. You & Me (Flume Remix) – Disclosure
6. Sweet Ophelia – Zella Day
7. Let’s Get Started – Dylan Gardner
8. Night Like This – LP
9. Talk Is Cheap – Chet Faker
10. Dreams – Fou De Toi

Και επειδή οι χρήστες του spotify είναι κυρίως οι νέοι σε ηλικία, μόνο αυτό εξηγεί το οτι λείπει από τη λίστα αυτός ο ύμνος που με την πρώτη νότα σε κάνει να σκέφτεσαι το άλλο σου μισό!

Tip: Αν τυχόν, έκανε κλικ στο αυτάκι σας το πρώτο κομμάτι της λίστας, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να το ακούτε και για δέκα συνεχόμενες ώρες non-stop! Όλο το βράδυ δηλαδή!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν και άλλες 4 παρανοϊκές συμπτώσεις που θα σε κάνουν να πεις «Αποκλείεται»

Κερκ Φογκ: Θυμάστε το Legends of Hidden Temple; Δείτε πως είναι σήμερα ο παρουσιαστής