in

Σοκ στην Κρήτη: Τους ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ; Απαγχονισμένοι βρέθηκαν δύο 35χρονοι αστυνομικοί ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ή τυχαίο γεγονός;

Ένα πρωτοφανές γεγονός συγκλονίζει το Λασίθι της Κρήτης τις τελευταίες ώρες, καθώς δύο αστυνομικοί, 35 ετών, βρέθηκαν απαγχονισμένοι. Οι άνδρες, που υπηρετούσαν σε διαφορετικά αστυνομικά τμήματα – ο ένας στην Κρήτη και ο άλλος στην Αττική – ανακαλύφθηκαν σε διαφορετικά σημεία, ο ένας σε ελαιώνα και ο δεύτερος στην πόρτα του σπιτιού του.

Η τραγική αυτή είδηση έχει προκαλέσει σοκ και απορία, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτήν την απελπισμένη πράξη ενώ ερευνώνται όλα τα στοιχεία για το αν είναι τελικά αυτοκτονία η δολοφονία.

Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα για να εξακριβώσει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα

Διαφήμιση

Επιπρόσθετα, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην προσωπική ζωή των δύο ανδρών, την ψυχολογική τους κατάσταση, καθώς και την επαγγελματική τους πορεία, ελπίζοντας να αποκαλύψουν κάποιες απαντήσεις.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Xenia Rec: Η μεγαλύτερη απώλεια από το survivor All Star φοράει μαγιό και έχει όνομα

Μαρία Ιακώβου: Με αυτό το ανύπαρκτο μαγιό υποδέχεται το καλοκαίρι 2023