ΣΟΚ… Εκαναν S*X στο μπαλκονι, επεσαν και σκοτώθηκαν. VIDEO

Tραγική κατάληξη είχε η διασκέδαση δύο νέων τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Λονδίνο. Ο 18χρονος και η 19χρονη βγήκαν για να κάνουν 6εξ σε μπαλκόνι του 6ου ορόφου πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών και προφανώς κάτι δεν υπολόγισαν καλά με αποτέλεσμα να βρεθούν στο κενό και να βρουν τραγικό θάνατο.
Μάλιστα, ένα ζευγάρι από διπλανή πολυκατοικία έγινε μάρτυρας του τραγικού περιστατικού. Ο Μπλεσντ Αντεντογιάντ και η Σάμσον Ογκουτάγιο έβλεπαν εκείνη την ώρα τηλεόραση όταν με την άκρη του ματιού τους εντόπισαν το ζευγάρι στο απέναντι μπαλκόνι να…

κάνει 6εξ. «Ηταν ένας άνδρας και μια γυναίκα στο μπαλκόνι. Κάθονταν, χοροπηδούσαν, φιλιούνταν, ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους. Κάποια στιγμή το αγόρι σήκωσε την κοπέλα και την ακούμπησε στα κάγκελα. Εκείνη τύλιξε τα χέρια της στο λαιμό του.
Στη συνέχεια ήρθαν οι φίλοι τους στο μπαλκόνι και διέκοψαν. Μπήκαν για λίγο μέσα. Υστερα, όμως, από 10 λεπτά βγήκαν ξανά και κάθησαν στα κάγκελα όπως την προηγούμενη φορά. Ξαφνικά έπεσαν στο κενό. Δεν ξέρω αν γλίστρισε η κοπέλα ή ο άνδρας την έσπρωξε κατά λάθος προς τα πίσω.
Στη συνέχεια ακούστηκε μια κραυγή και ένας δυνατός γδούπος. Ηταν σκοτεινά δεν μπορούσαμε να δούμε. Εγώ κάλεσα το ασθενοφόρο και η σύντροφός μου πήγε κάτω για να δει τι ακριβώς είχε συμβεί», δήλωσε μιλώντας στην London Evening Standard Ο Μπλεσντ


ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Πεθαίνουν τρεις φίλοι και πηγαίνουν ΚΑΡΦΙ στην Κόλαση.

ΑΝΕΚΔΟΤΑΡΑ… Βάζει ο δίαολος στο καζάνι έναν και…