in

Σοκ! Απίστευτο κι όμως αληθινό! Φωτογραφία viral βίντεο και αποκλειστικές πληροφορίες. Δειτε το πριν κατέβει

Μια συγκλονιστική ιστορία έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, με ντοκουμέντα που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν τα δείτε! Οι λεπτομέρειες σκορπάνε τρόμο, αλλά εμείς τις αποκαλύπτουμε! Οι εξελίξεις μετά απ’ αυτό θα είναι σίγουρα δραματικές!

Σοκαρίστηκε ο Νάσος Μπετούγιας περιγράφει

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η αδιανόητη είδηση στη μικρή γειτονιά της φιλήσυχης αυτής πόλης! Όλοι όσοι ρωτήσαμε είπαν πως δεν περίμεναν ποτέ τέτοιο πράγμα, ενώ όσοι δεν ρωτήσαμε βρίσκονταν στο νοσοκομείο με αμυχές (μόνο, ευτυχώς!) που προκλήθηκαν από την απότομη πτώση τους από τα σύννεφα (δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο εδώ πριν το κατεβάσουν)!

Διαφήμιση

Άπαντες επιβεβαίωσαν πως δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και πως ήταν ευγενικός και καλοστεκούμενος (δείτε αποκλειστικές photos εδώ!). Πάντα με το χαμόγελο στο στόμα, είχε έναν καλό λόγο για όλους και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως οδηγήθηκε σε μια τέτοια απόφαση!

Το Ειδικό Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας που έκανε φύλλο και φτερό το διαμέρισμά του παρέδωσε όλα τα ευρήματα σε κλιμάκιο του FBI, που ήταν παρόν στις έρευνες ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο! Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση καθώς κανείς υπεύθυνος δεν δέχτηκε να μας μιλήσει σχετικά, αφήνοντας έτσι τις φήμες να οργιάζουν!!!

Όπως βλέπετε και μόνοι σας, με κίνδυνο της ζωής μας καταφέραμε να τραβήξουμε κάποιες λίγες φωτογραφίες στις οποίες διακρίνονται καθαρά τα υπό διερεύνηση θέματα (δείτε εδώ, εδώ κι εδώ)! Ανατριχιαστική ήταν η στιγμή που βρήκαμε ένα τσαλακωμένο χαρτί στον κάδο του μπάνιου, το οποίο έγραφε «σαμπουάν, κωλόχαρτο, φέτα, μπατονέτες, πάριζα», πέντε προφανώς κωδικές λέξεις, οι οποίες ίσως και να κρύβουν το μυστικό που θα λύσει το γρίφο!
Με τη βοήθεια ειδικού αριθμολόγου που τις εξέτασε, είμαστε πλέον σε θέση να σας αποκαλύψουμε (δείτε το σχετικό pdf εδώ) ότι ο αριθμός είναι ο 20768!!! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό…

Κάπου εδώ αρχίζει η άγρια πλευρά του θρίλερ, την αλήθεια για τις λεπτομέρειες του οποίου θα μάθετε με μια απλή εγγραφή εδώ.

Στο μεταξύ σάλο έχει προκαλέσει η συγκλονιστική προφητεία του Γέροντα για το θέμα, ο οποίος είχε πει σε ανύποπτο χρόνο με ξεκάθαρο τρόπο ότι «θα είναι σαν να, αλλά τελικά δεν θα είναι» (εδώ το ηχητικό ντοκουμέντο)! Παγκόσμιο σοκ! Τι υπάρχει από πίσω, που δεν θέλουν να το μάθουμε; Ίσως, λέω ΙΣΩΣ, η απάντηση να κρύβεται σε κάποιο από τα σχόλια του γκρουπ «Μανούλες του Facebook», αλλά μπορεί και όχι!

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι πως ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει τώρα! Εσύ το ήξερες; Μάθε εδώ μ’ ένα κλικ. Και προσοχή, γιατί μπορεί να σοκαριστείς από τα απανωτά σοκ και μετά εμείς ποιον θα έχουμε να ενημερώνουμε έγκαιρα και έγκυρα;!;!;!

Υ.Γ. Το μοναδικό πραγματικό στοίχημα για το παρόν και το μέλλον της δημοσιογραφίας είναι η ορθή αξιολόγηση των πληροφοριών/ειδήσεων, η δημοσιοποίησή τους χωρίς να ξεφτιλίζεται η γλώσσα και η ηθική, συν η απαραίτητη παρακολούθηση για τυχόν επικαιροποίηση των εξελίξεων. Αυτό είναι το πεδίο όπου θα παιχτούν τα πάντα. Και νικητές θα είναι όσοι καταφέρουν να εκπληρώσουν τα προαναφερόμενα, βάζοντας ταυτοχρόνως στην άκρη τον φτηνό εντυπωσιασμό και στο mute την their masters’ voice, για χάρη του ιδεώδους της ουσιαστικής ενημέρωσης.

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Όποιος προλάβει: Viral η αγγελία ακινήτου με 450 ευρώ νοίκι και δωρεάν τους πρώτους 6 μήνες

Τζούλια Αλεξανδράτου η επιστροφή; Νέα ταινία από το Δημήτρη Σειρηνάκη – Τι απαντά ο ίδιος;