in

ΣΟΚ 4χρονη νεκρή απο κορωνοιό. Η μάνα της ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΡΙΑ χτυπά το κεφάλι της τώρα

ΕΞΩΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτη λέει ο θυμόσοφος λαός και κάτι τέτοιο δυστυχώς χρειάστηκε για να το καταλάβει μία γυναίκα με τον πιο τραγικό τρόπο αφού έχασε την κόρη της τεσσάρων μόλις ετών από επιπλοκές του κορονοιου ενώ η ίδια είχε ταχθεί κατά των εμβολίων.

Η μικρή Cali πέθανε στον ύπνο της από επιπλοκές του κοροναϊού λίγο μετά την εκδήλωση του πρώτου συμπτωμάτων και κυρίως του πυρετού.

Η μητέρα της Karra Harwood μίλησε σε εφημερίδα και ανέφερε η κόρη μου ήταν εντελώς καλά, ο κορονοϊός τη θέρισε και την πήρε τόσο γρήγορα μέσα σε λίγες ώρες από την έναρξη των συμπτωμάτων.

Διαφήμιση

Αποκάλυψε πως είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό την προηγούμενη μέρα και μαζί με τον σύντροφό της έμειναν σπίτι σε καραντίνα.

Όπως είπε, το ζευγάρι ήταν αντίθετο στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού και πλέον δηλώνει μετανιωμένη. Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν ένας από τους ανθρώπους που ήταν αντιεμβολιαστές, ήμουν εναντίον τους». «Τώρα εύχομαι να μην ήμουν ποτέ», παραδέχτηκε.
Πηγη

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
ροδάνθη Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Νύχια για το γραφείο: Αυτά τα σχέδια θα τα λατρέψετε

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Viral βίντεο από την έκρηξη του ηφαιστείου Fagradalsfjall στην Ισλανδία σε 4k. Αδιανόητα όμορφες εικόνες