Στα Τριζόνια Αχαΐας, το μικρό νησάκι του Κορινθιακού, βρέθηκε η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη και πόζαρε με το εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι της δείχνοντας το καλογυμνασμένο και αψεγάδιαστο σώμα της.
Είτε με τα μαλλιά κάτω, είτε με μία πράσινη μπαντάνα στο κεφάλι, η Σόφη Πασχάλη μαγνήτισε τα βλέμματα με το υπέροχο μαγιό της, ανέβασε ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία και έκανε να σκάσει ο τζίτζικας και οι ανταγωνίστριες!
Μεταφορικά βέβαια αφού ξέρουμε ότι πολλές ζηλεύουν το όμορφο σώμα που διατηρεί η Σόφη Πασχάλη.
Μάλιστα οι τελευταίες φωτογραφίες έχουν κάνει αρκετούς followers να ζητούν επίμονα από τον ατζούν ιλιτζαλί να την Εντάξει στους παίκτες το ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για το survivor All Star!
Μπορεί το σώμα να είναι εικοσάρας, όμως η Σόφη Πασχάλη, από όσο γνωρίζουμε, δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης.
Το σώμα της χρειάστηκε αρκετό καιρό για να επανέλθει από όλο αυτό το σοκ και δεν είναι διατεθειμένη να περάσει ξανά κάτι αντίστοιχο!
Εμείς να τη βλέπουμε θέλουμε. Τώρα στην τηλεόραση θα είναι, στο Survivor, σε εκπομπή, ή στο instagram, ας είναι όπου θέλει αυτή