in

Σόδα και Πατάτα: Το απόλυτο κόλπο για να φύγει η σκουριά. Το διττανθρακικό Νάτριο κάνει θαύματα

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τη σκουριά, που μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε σε διάφορα είδη καθημερινής οικιακής χρήσης ή εργαλεία, χωρίς σκληρά χημικά! Η μαγειρική σόδα, το λεμόνι ,το ξύδι, το αλάτι, μπορεί να σου φανούν χρήσιμα.

Η μαγειρική σόδα ( διττανθρακικό νάτριο ) είναι εξαιρετική για τον καθαρισμό πολλών οικιακών λεκέδων, αλλά την έχετε δοκιμάσει ποτέ σε σκουριά; Μαζί με πατάτα κάνει θαύματα και το θα μάθετε τον τρόπο

Πώς μπορείς να καθαρίσεις τη σκουριά με σόδα

Φτιάξε μια πάστα ανακατεύοντάς μαγειρική σόδα με νερό, φροντίζοντας να είναι αρκετά παχύρρευστη ώστε να κολλήσει στην σκουριασμένη επιφάνεια.

Διαφήμιση

Αφήστε την να καθίσει για λίγο και στη συνέχεια τρίψτε το με συρματάκι που έχουμε στην κουζίνα ή μια συρμάτινη βούρτσα. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μερικές φορές.

Πώς θα καθαρίσεις τη σκουριά με πατάτα και διττανθρακικό νάτριο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φέτα πατάτας για να τρίψετε σκουριασμένες επιφάνειες—αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά για λεπίδες μαχαιριών, κατσαρόλες και τηγάνια.

Ρίξτε επίσης λίγο αλάτι και/ή μαγειρική σόδα πάνω στην ωμή πατάτα και στη συνέχεια τρίψτε την πάνω από το σημείο της σκουριάς ή απλώς βάλτε το μαχαίρι σε μια πατάτα και αφήστε τη να καθίσει.

Το οξαλικό οξύ στην πατάτα βοηθά στη διάλυση της σκουριάς.

Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Καίτη Φίνου: Η σπάνια φωτογραφία από τη σχολή μοντέλων στα 16 της

Πρώτες βοήθειες με μαγειρική ΣΟΔΑ: Το διττανθρακικό νάτριο και οι απίστευτες ιδιότητές του