ΣΚΥΛΟΣ: Τα σκυλιά δεν τα βάζουμε στα μπαλκόνια και στις ταράτσες γιατί δεν είναι γλαστρες. ΔΙΑΔΩΣΤΕ

σκυλι σε μπαλκονι

Τα σκυλιά δεν τα βάζουμε στα μπαλκόνια και στις ταράτσες γιατί δεν είναι γλαστρες, δεν είναι μπάρμπεκιου, δεν είναι κουβάδες και σφουγγαριστρες.
Δεν τα βάζουμε στα μπαλκόνια για τον ίδιο λόγο που δεν βάζουμε εκεί ένα παιδί, μια γιαγιά, τον σύζυγό μας, τον εγγονό μας. Αν λερώνει και αυτό σας ενοχλεί, τότε φταίτε εσείς που δεν το πάτε τακτική βόλτα, που δεν το εκπαιδεύετε και δεν ασχολειστε.
Αν κάνει ζημιές φταίτε εσείς που δεν του μάθατε τίποτε ποτε.
Αν μαδάει να πάρετε ένα λουτρινο. Αν γαυγίζει είναι σε στρες.
Αν κάνει σαν παλαβό στην βόλτα είναι επειδή βγαίνει έξω μια φορά τον χρόνο.
Αν φοβάστε ότι θα κολλησει κάτι το παιδί σας ή εσείς, αλλάξτε παιδίατρο.
Αν διατηρείτε μόνιμα σκύλο στο μπαλκόνι, είστε παράνομοι.
Αν ο γείτονάς σας το κάνει, είναι παράνομος. Αν οι γονείς σας το κάνουν, είναι παράνομοι.

Στον 21ο αιώνα, στον δυτικό κόσμο, σε ευρωπαϊκή χώρα, η άγνοια είναι ανεπιτρεπτη και οι σκύλοι στα μπαλκόνια και στις ταράτσες ντροπή.

Αυτό το ζωο που ανιχνεύει βόμβες, που μας σώζει από συντρίμμια και από πνιγμους, που χρησιμοποιείται ως θεραπευτής σε νοσοκομεία και γηροκομεία, που αντιλαμβάνεται ποτέ ανεβαίνει το ζάχαρο μας και μας ειδοποιεί για να μην πεθάνουμε, που οδηγεί τυφλούς και κωφούς, που πιστεύει σε εμάς γιατί μαζί με εμάς εξελίχτηκε σε αυτό που είναι σήμερα, χιλιάδες χρόνια πριν, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να το κλείνουμε σε ένα μπαλκόνι.

Πεθαίνει ένας πλούσιος πατέρας και αφήνει μια μεγάλη κληρονομιά στους δυο γιους του. Συναντιέται λοιπόν, ο μεγάλος με το μικρό να συζητήσουν τη μοιρασιά: Μεγάλος: Λοιπόν αδελφάκι μου, εγώ δεν θέλω να σ αδικήσω. Ακου, λοιπόν, την πρότασή μου κι αν διαφωνείς τη ξανασυζητάμε. Λοιπόν, τη βίλλα στην Κηφισιά θα την πάρω εγώ, τη γκαρσονιέρα στην Καλλιθέα θα την πάρεις εσύ. Μικρός: Εντάξει, φιλάκια! Μεγάλος: Τη Φεράρι του μπαμπά, θα την πάρω εγώ, το φιατάκι εσύ. Μικρός: Εντάξει φιλάκια! Μεγάλος: Τη Χάρλευ του μπαμπά θα την πάρω εγώ, τη βέσπα εσύ. Μικρός: Εντάξει φιλάκια! Μεγάλος: Το κότερο του μπαμπά θα το πάρω εγώ. Το φουσκωτό εσύ. Μικρός: Εντάξει φιλάκια! Μεγάλος: Την πολυκατοικία στο Χολαργό, θα την πάρω εγώ. Τη μονοκατοικία στον Ταύρο, εσύ. Μικρός: Εντάξει φιλάκια! Μεγάλος: Τα μαγαζιά στη στοά της Πανεπιστημίου θα τα πάρω εγώ, τα μαγαζιά στο Μπουρνάζι εσύ. Μικρός: Εντάξει φιλάκια! Μεγάλος: Τους λογαριασμούς στην Ελβετία θα τους πάρω εγώ. Τους λογαριασμούς στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος εσύ. Μικρός: Εντάξει φιλάκια! Μεγάλος: Το εξοχικό στη Μύκονο θα το πάρω εγώ. Το σπιτάκι στο Αγκίστρι εσύ. Μικρός: Εντάξει φιλάκια! Μεγάλος: Τα κτήματα στην Κρήτη θα τα πάρω εγώ. Τα ξερικά στη Μάνη εσύ. Μικρός: Εντάξει φιλάκια! Ο μεγάλος βρήκε από την αρχή παράξενη τη συμπεριφορά του αδελφού του και τον κοιτούσε παράξενα κάθε φορά που έστελνε φιλάκια. Στο τέλος δεν συγκρατήθηκε και ρώτησε περίεργος: Μεγάλος: Καλά βρε αδελφάκι μου, εγώ τόση ώρα σε αδικώ κι εσύ το μόνο που έχεις να μου πεις είναι «φιλάκια». Μικρός: Ναι βρε αδελφάκι μου, το κατάλαβα ότι θα γ@@θούμε για την περιουσία και είπα ν αρχίσω τα προκαταρκτικά μια ώρα αρχύτερα.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Πεθαίνει ένας ΓΕΡΟΣ κ τα αφήνει όλα στη… Τρελό γέλιο

Ποιές είναι οι κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019