Σημεία συνέντευξης του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη στα “Παραπολιτικά 90.1”

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, στο ρ/σ Παραπολιτικά 90.1 και στον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Τράγκα, σχολίασε την επικαιρότητα λέγοντας:
Για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια

«O Υπουργός Άμυνας και ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας εξέδωσαν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες ανακοινώσεις για το δημοψήφισμα. Ο μεν κ. Καμμένος δήλωσε ότι είναι άκυρο το δημοψήφισμα, ο δε κ. Κοτζιάς ότι είναι δεσμευτικό. Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τον κ. Τσίπρα να εξάρει το σθένος του κ. Ζάεφ που συνεχίζει την προώθηση της συμφωνίας».
«Η χώρα έχει μπλέξει σε μια συμφωνία στην οποία έχουμε καταστεί όμηροι των Σκοπιανών. Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα εξαρτώνται από τις παρασκηνιακές συμφωνίες που θα γίνουν στο κοινοβούλιο των Σκοπίων. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Και ο κ. Καμμένος σφυρίζει κλέφτικα και δήθεν πανηγυρίζει. Ο κ. Καμμένος αντί να προσπαθεί να ερμηνεύσει το σκοπιανό σύνταγμα, να διαβάσει το ελληνικό σύνταγμα και να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να άρει την εμπιστοσύνη του στην Κυβέρνηση πριν αλλάξει το σύνταγμα των Σκοπίων».

Για τη Novartis

«H υπόθεση της Νovartis είναι το μεγαλύτερο φιάσκο κυβερνητικής παρέμβασης όλων των εποχών. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία δικαστική εξέλιξη εναντίον κανενός πολιτικού. Όσα διαδίδουν είναι η συνήθης λάσπη του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε φωτογραφίες με κουκουλοφόρους μάρτυρες, ούτε όλα τα άλλα θα τους σώσουν».

«Εντός των ημερών καταθέτω εξώδικο στη Novartis. Αν η ίδια η εταιρεία δεν βγει να ξεκαθαρίσει την τιμή και την υπόληψή μου, θα στραφώ εναντίον της με αγωγή στα αστικά δικαστήρια. Το ότι η Novartis αφήνει να μας διασύρουν για να μη χαλάσει τις σχέσεις της με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παραπάει».

«Όταν γίνουν εκλογές και αλλάξει η πλειοψηφία στη Βουλή, θα γίνει μια επιτροπή που θα βγάλει την κουκούλα  από τους τρεις ψευδομάρτυρες και θα τους ρωτήσει “ποιοι σας έβαλαν να πείτε αυτά τα ψέματα;”. Θα δούμε τότε ποιος θα καταλήξει με ριγέ κοστουμάκι».

Ολόκληρη η συνέντευξη

32 βαθυστόχαστα αποφθέγματα για την ανθρωπότητα από τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Η νέα εποχή στα καταστήματα Nova τώρα και στη Θεσσαλονίκη!