in

ΣΑΛΟΣ με το Viral Video που ανέβασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κ δείχνει το βρακί της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΛΕΤΣΑ

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στα Social Media

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο μετά το βίντεο που ανέβασε ο σύντροφός της Ιωάννας Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου και δείχνει το βρακί της Χριστίνας Κολέτσα χαχανίζοντας σα…

Ο μόνος λόγος που εμείς επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε το βίντεο είναι γιατί η ίδια τη Χριστίνα Κολέτσα το έκανε δικό της Story ενώ το βίντεο ανέβασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Το ερώτημα είναι σαφές και αιχμηρό.

Διαφήμιση

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανήκει σε μία κατηγορία  ανδρών όπου η σύντροφος του Ιωάννα Τούνη  έχει πέσει θύμα ενός εκδικητικού βίντεο  και θα έπρεπε να  σκέφτεται δύο φορές πριν πράξει κάτι  γιατί είναι δημόσιο πρόσωπο είναι παρουσιαστής και κάθε μέρα κάθε πρωί μπαίνει στα σπίτια μας!

Ένα δημόσιο πρόσωπο ανεβάζει το βρακί μιας γυναίκας  για πλάκα και είναι τσικνοπέμπτη και συνοδεύεται από γέλια.  Πόσο τραγικό!  Πόσο λάθος!  Πόσο ξεφτίλα!

Τι παράδειγμα δείνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου  βγάζοντας το βρακί μιας γυναίκας στο ίντερνετ;

Τι προσλαμβάνουσες παίρνει κάποιος που  βλέπει αυτά;  Τι ερεθίσματα παίρνει ένας ανώνυμος και μη μορφωμένος θα λεγα εγώ άντρας χωρίς παιδεία και κοινωνική μόρφωση  που έχει στα χέρια του ένα βίντεο από μία γυναίκα της διπλανής πόρτας!

Αφού κάποιοι χαμογελάνε με το βρακί μιας γυναίκας,  να ξέρετε  δυστυχώς θα υπάρχουν και αυτοί που θα χαμογελάνε όταν βγάζουν  σε κάποια άλλη το νινί της!

Μία συγνώμη επιβάλλεται να ζητήσει τώρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Chloe Ferry: Φορώντας στρινγκ, δείχνει το νέο τατουάζ της και κολάζει το Instagram – Δείτε βίντεο

twilight

Twilight: Η Ashley Greene ανακοίνωσε νέο podcast για το θρυλικό έπος