in

Ρόφημα αποτοξίνωσης με μαγειρική σόδα και χυμό λεμονιού: Όλη η αλήθεια για το διττανθρακικό νάτριο

Μπορείτε να φτιάξετε ένα ρόφημα αποτοξίνωσης με μαγειρική σόδα και λεμόνι προσθέτοντας ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και χυμό λεμονιού από μισό λεμόνι σε ένα ποτήρι μεταλλικό νερό.

Για καλύτερα αποτελέσματα, φροντίστε να το πίνετε με άδειο στομάχι το πρωί, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα πεπτικά του αποτελέσματα όλη μέρα!

Προσπαθήστε να μην πίνετε αυτό το ρόφημα μαζί με γεύμα, καθώς δεν θα λειτουργήσει τόσο γρήγορα στο σώμα, και ως εκ τούτου, δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικό.

Διαφήμιση

Αφήστε μισή τουλάχιστον ώρα πριν φάτε κάτι αφού το πιείτε το πρωί

Προειδοποίηση: Εάν είστε καρδιοπαθής ή υποφέρετε από χρόνιες παθήσεις, έγκυος ή θηλάζετε, συνιστάται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν καταναλώσετε οτιδήποτε διαβάζετε στο internet σε οποιαδήποτε μορφή.

Επιπλέον, συνιστάται αυστηρή μετριοπάθεια, μην κάνετε καθημερινή συνήθεια να πίνετε μαγειρική σόδα και χυμό λεμονιού για την πέψη. Πριν δοκιμάσετε αυτή τη φυσική θεραπεία, είναι συνετό να μιλήσετε με τον γιατρό σας!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Κατερινα καινουργιου

Κατερίνα Καινούργιου για το χωρισμό: Με παράτησε γιατί είμαι γριά, δεν κάνω παιδιά και έχει άλλη

κοκκινα νυχια

Νύχι: Έχτισε νύχια στο σπίτι με μαγειρική σόδα και κόλλα.Έτσι θα το κάνεις και εσύ. Viral video